Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #6466 üzenetére
Ha tényleg lego-hoz kell, akkor ebben egy csomó felesleges cucc van. Viszont nincs benne motor shield, bluetooth (ha jól láttam), szóval nem vagy előrébb. Én a másik végéről fognék hozzá: lego motorokat vennék, meg egy i2c motor shieldet. Akárhányszor próbáltam lego-t motorizálni diy motorokkal, mindig az összeköttetéssel volt baj, én legalábbis nem tudtam más motort rendesen beépíteni.
Milyen lego utánzatod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest