Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm a jótanácsot, ha tudom, megfogadom!
quint: ez egy l9110s dual H bridge, a bemenetein feszültségosztó van, hogy ne kelljen szintillesztés 12V tápfeszig. Erre nem hiszem, hogy tudok lehúzó ellenállást tenni.
Annyi problémám volt csak eddig vele, hogy programozáskor rá kellett kapcsolnom a 7,4V tápfeszt, különben leoldott az usb védő polyfuse, eddig nem tudtam, hogy ezért volt, így most már értem.
Szerk.: lehet, hogy ehhez felhúzó ellenállás kéne? Lényegében mindegy, hogy le vagy fel, csak valahova húzva legyen és mindkettő egyformán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold