Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez fura, mert én sorozatosan töltöttem fel Uno-ra usb-n programot úgy, hogy a 7,4V lipo akksi rá volt dugva.
Mert előtte az volt, hogy ha nem húztam le a motorvezérlőt a Vin-ről, az usb melletti polyfuse kioldott, én meg eleinte néztem értetlenül, hogy miért kapcsolódik le a kütyü az usb-ről.
Így meg nem volt semmi gond. Akkor csak idő kérdése, hogy mikor megy tönkre? Esetleg számít, hogy az enyém ch340g usb chipes kínai klón?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold