Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy szervóm, amit elsőre véletlenül rosszul kötöttem be, felcseréltem két vezetéket, a vezérlést és a gnd-t (a vcc a helyére került). A kérdés, hogy elromolhatott-e emiatt? Mozogni ugyanis mozog, miután rendesen bekötöttem, lehet vezérelni is, és azt csinálja, amit kell, kivéve, hogy álló helyében folyamatosan morog. Ha kézzel arrébb forgatom, van, hogy abbahagyja. Vagy 10 éve rendeltem egy meg nem valósult projekt kapcsán, és sosem próbáltam ezelőtt, hogy jól működik-e, ezért kérdezem, hogy lehet, hogy eleve silány minőség volt, esetleg megromlott a szekrényben (elég nedves a ház), vagy ennyitől elromlott (kb. 10-20mp-ig hagytam rajta fordítva, mire rájöttem). Esetleg hosszú a kábel (kb. 25cm, árnyékolás nélkül) és összeszed vmi zajt?
Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem: a digitális szervók vezérlése különbözik az analógoktól, vagy pont ugyanúgy kell azokat is vezérelni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vicces képek
- Mobil flották
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold