Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Hét évig frissül az új iQOO
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Te közvetlenül szeretnél a potméter álláshoz kamerapozíciót rendelni? Mert szerintem sokkal használhatóbb lenne, ha:
- beállítanál egy nagy dead zone-t középre
- a maradékot felosztanád 4-4 részre átlagolás helyett, és a kitérés függvényében fordítanád a kamerát lassabban vagy gyorsabban.
Én biztos így csinálnám. És itt majdnem mindegy, hogy milyen minőségű a joystick.Nekem van különben két olyan joystick-em, ami jó lenne a célnak, nincs benne rúgó, ott marad, ahova húzom, így akár direkt hozzárendeléssel is lehetne vele kamerát irányítani. Egy régi tv játékból termeltem ki, amit úgy ~500Ft-ért vettem egy ócskapiacon, majdcsak jó lesz valamire alapon.
Kicsit át kellett benne rendezni a vezetékeket, aztán játszottam vele, a kapott analóg értékeket direktben küldtem egy szervo motorra, és teljesen meglepve tapasztaltam, hogy a motor nem remeg, hiába változik pici mértékben az ADC-ről jövő érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kicsit át kellett benne rendezni a vezetékeket, aztán játszottam vele, a kapott analóg értékeket direktben küldtem egy szervo motorra, és teljesen meglepve tapasztaltam, hogy a motor nem remeg, hiába változik pici mértékben az ADC-ről jövő érték.
ekkold