- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #446 üzenetére
Az aktuátorba van egy kör alaku mágnes, mellette egy reed relé.
És ahogy forog, egyfolytában nyit/zár. Ez gyárilag van benne, mert ha valamit oda zár vagy nagyon erőlködik, akkor a gyári tápegysége lekapcsolja és 3 másodperc után lehet újra elindítani.
A pulseIn parancs nem jó, mert olyan mint a delay, addig nem tudok mást csinálni vele, amíg le nem jár a beállított idő.
Viszont rátaláltam erre, de ez meg csak egyszer fut le, de annyiszor meg le kell, és utána nem nézi folyamatosan tovább.
Meg az utóbbit nem is tudtam igazából használni, csak soros monitoron néztem.
Ha nincs rá megoldás, akkor az van, hogy egy másik arduino panelt erre kell felhasználni.Neked van erre valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged