Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555
üzenetére
Az aktuátorba van egy kör alaku mágnes, mellette egy reed relé.
És ahogy forog, egyfolytában nyit/zár. Ez gyárilag van benne, mert ha valamit oda zár vagy nagyon erőlködik, akkor a gyári tápegysége lekapcsolja és 3 másodperc után lehet újra elindítani.
A pulseIn parancs nem jó, mert olyan mint a delay, addig nem tudok mást csinálni vele, amíg le nem jár a beállított idő.
Viszont rátaláltam erre, de ez meg csak egyszer fut le, de annyiszor meg le kell, és utána nem nézi folyamatosan tovább.
Meg az utóbbit nem is tudtam igazából használni, csak soros monitoron néztem.
Ha nincs rá megoldás, akkor az van, hogy egy másik arduino panelt erre kell felhasználni.
Neked van erre valami ötleted?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold