- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #446 üzenetére
Az aktuátorba van egy kör alaku mágnes, mellette egy reed relé.
És ahogy forog, egyfolytában nyit/zár. Ez gyárilag van benne, mert ha valamit oda zár vagy nagyon erőlködik, akkor a gyári tápegysége lekapcsolja és 3 másodperc után lehet újra elindítani.
A pulseIn parancs nem jó, mert olyan mint a delay, addig nem tudok mást csinálni vele, amíg le nem jár a beállított idő.
Viszont rátaláltam erre, de ez meg csak egyszer fut le, de annyiszor meg le kell, és utána nem nézi folyamatosan tovább.
Meg az utóbbit nem is tudtam igazából használni, csak soros monitoron néztem.
Ha nincs rá megoldás, akkor az van, hogy egy másik arduino panelt erre kell felhasználni.Neked van erre valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest