Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84
üzenetére
MPU 6050-nél én pl abszolút nem értem hogy kéne értelmezni a 6 tengelyes mérés kimenetét 3 darab értékkel, amit ad a DMP. Ha ezt elhelyezem egy koordinátarendszerben, akkor is csak egy vektort kapok 3 dimenzióban.
Amúgy nem értem miért jó a gyártónak a "discouragement policy", hogy nincs rendesen dokumentálva a DMP.
De mindegy is, nekem elég 1D a jármű gyorsulására, lassulására. Ezt váltaná ki az abs jeladó.
Lehetne vacakolni még dőlésszögekkel (motorról lesz szó amúgy), de nem én fogom újrafeltalálni az egykerekezés gátlót, vagy kanyar abs-t.Hardveresen lehet számolni mindkét megszakitót egymástól függetlenül?
SPI-nél akkor elméletileg nincs delay()?
I2C:
több eszköz összedrótozása akkor nem probléma?
Egy SI1145 fényérzékelőt viszont be szeretnék vetni.
Az az asztal nagyon beteg!!

A hangot is a mikrokontroller dolgozza fel, vagy stream-elik az adatokat pc-ről?
Szeretnék hangérzékeny effekteket is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- BMW topik
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold