Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84
üzenetére
MPU 6050-nél én pl abszolút nem értem hogy kéne értelmezni a 6 tengelyes mérés kimenetét 3 darab értékkel, amit ad a DMP. Ha ezt elhelyezem egy koordinátarendszerben, akkor is csak egy vektort kapok 3 dimenzióban.
Amúgy nem értem miért jó a gyártónak a "discouragement policy", hogy nincs rendesen dokumentálva a DMP.
De mindegy is, nekem elég 1D a jármű gyorsulására, lassulására. Ezt váltaná ki az abs jeladó.
Lehetne vacakolni még dőlésszögekkel (motorról lesz szó amúgy), de nem én fogom újrafeltalálni az egykerekezés gátlót, vagy kanyar abs-t.Hardveresen lehet számolni mindkét megszakitót egymástól függetlenül?
SPI-nél akkor elméletileg nincs delay()?
I2C:
több eszköz összedrótozása akkor nem probléma?
Egy SI1145 fényérzékelőt viszont be szeretnék vetni.
Az az asztal nagyon beteg!!

A hangot is a mikrokontroller dolgozza fel, vagy stream-elik az adatokat pc-ről?
Szeretnék hangérzékeny effekteket is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold