Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Háttérinfó a dolgokhoz:
A ház előterében a lámpák ha fel vannak kapcsolva az udvari részen akkor olyan világos van, hogy igazán nem élvezed amit látsz. Nincs ambient color, csak ha a reflektort a bejárat előtt áramtalanítom, mert akkor a felső ereszcsatorna alá tett karácsonyi villogó füzér pont annyi fényt ad ami ehhez a megvilágításhoz kell. Jövőre ezt fogom majd tenni.
A szörnyláda sajna technikailag nem kivitelezhető úgy hogy a résnyitást meglehessen valósítani. A nyitásért egy ablaktorlő motor tengelyére tett bütykös tárcsa felel. Ennek van egy pici utánfutása is még akkor is ha azonnal megállítod a mozgást. Nincs magasság ellenőrzés, így ahová esik a tárcsán a bemélyedés ott áll meg.
Baba:
van 21 db hangmintám vegyesen, a szemével tud kacsintani 1 szemmel külön külön vagy két szemmel is, illetve pislogni szintén kétszem vagy külön külön. A hangokat bedobom egy zsákba keverek és kiveszem random az egyiket, amikor minden hangot kivettem akkor zsákba vissza a hangok és keverek újra. A hangok nem minden szemmozgásnál vannak hanem azok is random kerülnek eldöntésre hogy lesz-e hang a szemmozgáshoz vagy sem. A vezérlés rádiós távirányotóval van megoldva 4 gomb.A hintaszékben lévő mackót kell életre keltenem majd, a nyikorgás benne lesz a székben, de idő hiányában az elvenlabs féle hanggenerálás nem hozott tökéletes mintát vagy megfelelő hosszúságú hangot. Remélem ezt majd fejlesztik tovább, mert jónak tűnik csak nekem szegényes még.
Már megvan az új játékszerem.. de nem álltam neki mozgatni még. 60cm fesztávú óriás pók mozgó lábakkal. Most egy ideig nyugi lesz.. mondjuk a láda a nap végére beadta az unalmast, egy 10 évvel ezelőtti ATX tápegység volt felelős a tápellátásért, egy rádiós panellal kapcsoltam ki be a láda működését, és a ládába kialakuló füst (50% PG/ 50% VG keverék)miatt 3 év után a tápegység nyugovóra tért a nap végére.
Már úton van az alis ATX táp szétosztó, és az ESP32-es csavaros panel is, ha valami tönkre menne azonnal lehessen cserélni.
A füstgépet is cserélnem kellett még előtte 2 héttel mert a régi füstgépben a szivattyú motor állt meg. Aliról rendeltem egy füstgépet ami összesen 6000 Ft-volt távirányitós megoldással. Ezen a héten megjött a másik géphez a pótalkatrész is.Sokan megjegyezték, hogy ez baromi sok pénz volt, hogy ezt így összeraktam..
Igazán nem számoltam sosem.. de az egészből a javítás alatt álló füstgép volt annó a legdrágább.
Minden egyéb vatera meg zerowaste cuccokból volt olcsójánosként beszerezve. Ok az alis cuccok is pénzbe kerültek , igaz azok sem csilliárdokért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Assassin's Creed Shadows Magas FPS-csökkenés Windows 11 rendszeren!
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold