Hirdetés
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99
üzenetére
Mikor küldted a linket, olyan helyen voltam, hogy nem tudtam megnézni, utána meg annyi dolgom volt, hogy elfelejtettem.

Jó sok meló van benne
Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
Az álló videó többek közt azért sem jó, mert a youtube eszköztár nem tűnik el lejátszás közben (nálam legalábbis nem) emiatt kitakarja a kép felét és kisüti a szemem. Fel tudnád tenni vmi drive-ra az eredeti videót?P.s.: megmutattam a gyerekemnek is, nagyon dicsérte. Azt mondta a gyerekek biztos nem mernek hozzád bemenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
ekkold