- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf #23744 üzenetére
A lényeg a középen lévő oldalt 2 pici tüskén himbálózó hangyányi súlyt tartalmazó szemen van. Az látszik, hogy a súly vége szinte teljesen végig éri a borító kupakot(perselyt, hátlapot, tartót, nem tudom a hivatalos nevét) e miatt hátra ugye egy led nem rakható be kényelmesen. Marad a szemet tartó hátlap felső része amit vagy megfúrok és abba rakom az SMD ledet esetleg egy 3mm-eset. Öregszem az SMD-t én sem szeretem forrasztani. 10 évvel ezelőtt minden ilyet megforrasztottam. Van még egy megoldás hogy terveztetek és nyomtattatok egy új kupakot a szemhez. Lehet ez lenne a jobb, azt viszont nem tudom megmondani hogy ez mennyire lenne masszív. Ugye az elejével össze kell pattintatni. Az SMD led rögzítése ragasztó és ennyi. Hogy milyen drótot használok hozzá más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Jogász topic
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest