Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A lényeg a középen lévő oldalt 2 pici tüskén himbálózó hangyányi súlyt tartalmazó szemen van. Az látszik, hogy a súly vége szinte teljesen végig éri a borító kupakot(perselyt, hátlapot, tartót, nem tudom a hivatalos nevét) e miatt hátra ugye egy led nem rakható be kényelmesen. Marad a szemet tartó hátlap felső része amit vagy megfúrok és abba rakom az SMD ledet esetleg egy 3mm-eset. Öregszem az SMD-t én sem szeretem forrasztani. 10 évvel ezelőtt minden ilyet megforrasztottam. Van még egy megoldás hogy terveztetek és nyomtattatok egy új kupakot a szemhez. Lehet ez lenne a jobb, azt viszont nem tudom megmondani hogy ez mennyire lenne masszív. Ugye az elejével össze kell pattintatni. Az SMD led rögzítése ragasztó és ennyi. Hogy milyen drótot használok hozzá más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold