- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kíváncsi voltam és rendeltem ESP C3 super mini board-ot játszani.
WS2812 LED sort (50+ darab) szeretnék rákötni, és a tápot szeretném a board usb csatlakozójáról megoldani, mert kapóra jön, hogy usb-c aljzat van rajta, mivel usb-c kábelen szeretném majd táplálni a későbbiekben.
Ugye én a +5V pinre kötném a LED sort, ami az usb +5V lábával egy schottky diódán keresztül van összekötve. Tekintve, hogy teljes terhelés mellett 3A-t is felvehet a LED sor (legalábbis így számoltam és az usb táp is ennyit bír) , ha jól számolom kb. 0.6W-ot kéne a pici smd diódának disszipálnia.
Szerintetek mennyire működőképes az ötlet, bírni fogja? Csinált már ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest