Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na, hogy némi öröm is legyen a bosszankodásban, a hibás vezeték megmentette az egyik arduinot.
Ugye kezdésnek összeraktam lapon az egyik panellel, és 12V-ot adva neki halott volt. USB-ről ment. Fejlesztés alatt úgyis USB-n van, ok.
Ezután fogtam a másik panelt, azt direktben megtápoltam, 12V-al, ami elszállt ettől.
Eztuán átépítettem a kapcsolást, ekkor került máshova a kis piros vezeték, ami szakadt, emiatt ismét hibám volt, de csak két gomb nem ment, és kezdtem megőrülni, mire kiderült, a vezeték szakadt.
És miután mindent összeraktam, és kész, gondoltam kipróbálom már másik vezetéken 5v-on és láss csodát, megy külső 5v-ról, szóval az első panel az valójában él, csak a vezeték volt szar, a másik panel dobta el magát csak.Raktam a programba "képernyővédőt", ha nincs semmi, akkor 15mp múlva kikapcsolja a kijelzőt. ez bármely gomb megnyomása, vagy bármi kiírása a kijelzőre felülírja, utána ismét 15mp és kikapcsol. egy multifunkciós gombot raktam fel, egy klikk ki/be kijelző, két klikk nyelvváltás, hosszú klikk mentés epromba, másik kettő a + - értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold