- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Köszönöm. Jól jön minden visszajelzés.
Átdolgozom a sok storboszkóp hatást.Wolfram: Köszi, tudtam hogy valami még kimaradt. Jó ötlet.
Esetleg valakinek még ötlet hozzá?
A doboz belsejét nem fotóztam be. 2 nagy tétel van benne, egy 30cm hosszú műanyag cső (porszívó cső) hangerősítésnek, mert a hangot egy sima pc hangszóró biztosítja. Igy nem csak hangosabb egy kicsit öblösebb is a hang. A másik tétel pedig egy 12V-os 5A-es LED tápegység. Tudom felesleges, de ez volt otthon ami megfelelt. Az elején egy halom ledet terveztem a madár alá, de rájöttem hogy 1 darab is elegendő.
Mivel egy műanyag egyben kiöntött de üreges marádrról beszélünk amire rá lett ragasztva egy halom toll, ezért a fejmozgatás és szárnymozgatás kimarad. Pedig az lett volna még élethűbb.Mindenesetre megvan a következő évi tervezett haloween projekt már.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest