- Milyen okostelefont vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olli
tag
válasz
Wolfram #20525 üzenetére
ESP32-S2 WiFi+Bluetooth-compatible Internet Of Things Dual Type-C Development Board Core Board ESP32-S2-MINI-1 For Arduino5.09 Reviews56 SoldHUF 1,633.89HUF 1,993.4218% off
ESP32-C3 Development Board WiFi+Bluetooth 5.0 Equipped With ESP32-C3-MINI-1 ESP32 Wifi Internet Of Things Module For Arduino5.04 Reviews28 SoldHUF 1,160.45HUF 1,320.6412% off
Én meg ezeket az árakat találtam, de mindegy.
Már érdeklődtem a programozásukról, most az espressif esp-idf és az arduino ide közötti lehetőségeket néztem, nekem a parancs mód nem nagyon fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest