Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250 #20425 üzenetére
A kolléga által írt "sufni tuning" megoldás után én is éppen azt kerestem a lib-ben, hogy csak megcsinálták, hogy lekérdezhető legyen a beep parancs futásának állapota. Erre nem... Ezért nem is írtam másik megoldási javaslatot.
Persze lehetne azt, hogy kiszámoljuk, hogy az adott paraméterezéssel meddig tart a csipogás és az if-ben vizsgáljuk, hogy az eltelt-e már (ekkor nyilván érdemes a 3 ág indulási idejét 3 különböző változóban tárolni, mert nyiván egyik állapotról a másikra akár azonnal át akarhatunk váltani). Persze, ez csak hozzávetőleges idő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest