Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion
üzenetére
Tablet esetén van max. 5óra kijelzőidő. Nem lenne jó megoldás sajnos.
Pedig gondoltam rá, mert az is van, ahogy régebbi telefon is.
Viszont ezek mind a szükségeshez képest pazarlóan bánnak az erőforrásokkal.Már arra is gondoltam, hogy több oled vagy nokia kijelzőt egymás mellé pakolva valahogy létrehozni egy méretesebb megoldást. De sajnos annyira szorosan nem tudom egymás mellé illeszteni őket, hogy ne legyen zavaró.
Anno 3db oled-el már csináltam ilyesmit és működött csak nem volt szép, mert a fehér nem ugyanolyan árnyalata volt a 3db kijelző. Illetve itt már túl sok a pixel ahhoz, hogy alacsony maradhasson a fogyasztás. Egy sima 128x64 pixelszám elég volna csak nagyobb méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- PH! Szakszervezet
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okosórát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold