- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Első körben azt a baloldali konverteredre néznék rá, mert volt már ilyennel dolgom, (burkolat nélküli változat, ferde kivitelű kijelzővel) ami még 500mA alatti terhelés elérése előtt teljesen instabil kimenetet produkált! A kimenetére elhelyezett vatta új pufferelkót teljesen kinyírta és még ki is folyt az elekrolit! Nem volt elkötés vagy rövidzárlat! Bőven fölé volt méretezve a kimeneti fesz (1000uF/50V) és csak 12-14V-os tartományban szerettem volna használni! Elég fura értékeket indikált, amikor ellenőriztem: 4-5V eltérés is volt a kijelzett érték- és a valós érték között! Rájöttem, hogy valahogy 'elcsúszott' a referenciapontja, de addig nyomogattam a modul gombjait, míg meglett a visszaállításának a programozási módja! Vettem helyette egy teljesen másik fajta mérő modult és szabályzót, amivel eddig (kopp-kopp) nem volt gondom!
A másik kérdés, hogy a WS2812B jó irányban kapja a vezérlő jelet? Ezzel is volt már rossz tapasztalatom, de még időben észrevettem! Így küldték le a megrendelt szalagot...pont fordítva volt bekötve!
Ha netán másik vezérlővel akarsz próbálkozni, akkor less rá ERRE az oldalra! Eléggé megkönnyíti a programozást, ha Arduino-t használsz a feladathoz!
A csipogós kérdésed meglodására csak halvány ötletem lenne, ezért nem is akarlak tévútra vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest