Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Első körben azt a baloldali konverteredre néznék rá, mert volt már ilyennel dolgom, (burkolat nélküli változat, ferde kivitelű kijelzővel) ami még 500mA alatti terhelés elérése előtt teljesen instabil kimenetet produkált! A kimenetére elhelyezett vatta új pufferelkót teljesen kinyírta és még ki is folyt az elekrolit! Nem volt elkötés vagy rövidzárlat! Bőven fölé volt méretezve a kimeneti fesz (1000uF/50V) és csak 12-14V-os tartományban szerettem volna használni! Elég fura értékeket indikált, amikor ellenőriztem: 4-5V eltérés is volt a kijelzett érték- és a valós érték között! Rájöttem, hogy valahogy 'elcsúszott' a referenciapontja, de addig nyomogattam a modul gombjait, míg meglett a visszaállításának a programozási módja! Vettem helyette egy teljesen másik fajta mérő modult és szabályzót, amivel eddig (kopp-kopp) nem volt gondom!
A másik kérdés, hogy a WS2812B jó irányban kapja a vezérlő jelet? Ezzel is volt már rossz tapasztalatom, de még időben észrevettem! Így küldték le a megrendelt szalagot...pont fordítva volt bekötve!
Ha netán másik vezérlővel akarsz próbálkozni, akkor less rá ERRE az oldalra! Eléggé megkönnyíti a programozást, ha Arduino-t használsz a feladathoz!
A csipogós kérdésed meglodására csak halvány ötletem lenne, ezért nem is akarlak tévútra vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold