Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ReFleXx #18417 üzenetére
Nem mutat az semmit... Nem látszik a kódon, mert azt a devices vezérli -nem foglal helyet itt, "gyárilag" ESPEasy tudja. A kódban frissülnek az adatok, de a kijelzőt gombbal tudom bekapcsolni és hogy ne felejtsem úgy, 35 sec után kikapcsolja.
Normális esetben nem kell nézegetni, teszi a dolgát. De azért ott van, fűtés debuggolásraWolfram: "Legalább lélekben támogatnak a fórumon." Bátya, ha elmondanád, h mit szeretnél, mire használnád, stb... akkor már a progit is megírta volna rá valaki. Fél, sőt negyed információkkal találjuk ki, h mi lenne a megfelelő.
Ha visszaolvasol pár héttel, a kazán projecthez volt itt egy konkrét leírásom, aki olvasta az értette a problémát, a feladatot és hogy én milyen megoldásra gondoltam. Úgy lehet segíteni. Pár hete telepítettem az első ESPeasy-met (előtte én is arduino-s tutorialokkal hadakoztam, WLED működik, a többit összeraktam-szétkaptam), most meg várja a 2. hogy összerakjam...
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest