Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Hét évig frissül az új iQOO
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Nem tudom mi hajCSa... de nekem van 2 kinti hőmérőm, AA és AAA elemesek, kb. évente csere. Az bírja. Nem tudom, h mi lenne jobb ennél.
Fenti kódhoz:
Thingspeak-ot ebből kiszedtem, nem nézegetem. Tervben volt külső hőmérő is, de igazán nincs jelentősége. A timerek így is adnak munkát a kis Wemosnak. A korábbi verzió 14-18% load-ot sikerült 22-25-re tolnom.
A LET ciklusok az ESPEasy-n 1 sec-esek, de az halálos, ezzel már vállalható. Sajnos a timer value-t nem tuja máshogy kiírni, elvileg tervben van, talán majd valamelyik frissített verzióban. Ahogy a változók értéke sem lehet szöveg és még az oled clear-t sem lehet csak sorokra vagy oszlopokra alkalmazni. Vannak korlátai, de nagyon jól használható, ha tudunk a hibáival együtt élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold