- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
t72killer #18413 üzenetére
Nem tudom mi hajCSa... de nekem van 2 kinti hőmérőm, AA és AAA elemesek, kb. évente csere. Az bírja. Nem tudom, h mi lenne jobb ennél.
Fenti kódhoz:
Thingspeak-ot ebből kiszedtem, nem nézegetem. Tervben volt külső hőmérő is, de igazán nincs jelentősége. A timerek így is adnak munkát a kis Wemosnak. A korábbi verzió 14-18% load-ot sikerült 22-25-re tolnom.
A LET ciklusok az ESPEasy-n 1 sec-esek, de az halálos, ezzel már vállalható. Sajnos a timer value-t nem tuja máshogy kiírni, elvileg tervben van, talán majd valamelyik frissített verzióban. Ahogy a változók értéke sem lehet szöveg és még az oled clear-t sem lehet csak sorokra vagy oszlopokra alkalmazni. Vannak korlátai, de nagyon jól használható, ha tudunk a hibáival együtt élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Revolut
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Turtle Beach Stealth Ultra kontroller
- Benq xl2410t e-sport monitor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest