- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18155 üzenetére
Akkor miért nem rakod össze csak C-t, és a hivatkozott libraryt használva Arduino IDE-ben.
Megtanulsz egy csomó dolgot STM32-re, ami máshol nem úgy lesz? Ezért jó ez az Arduino, hogy a C/C++ fölött egy egységes "szabványt" ad, hogy mit hogyan használj.
A C dolgok teljes egészében mennek Arduino alatt is. Nekem legalábbis az ESP32-n, de gondolom máson is, bár mást már jó ideje nem használtam.
Régebben, mikor STM32-t használtam, akkor még nem merült fel bennem ilyen kérdés, így nem próbáltam.
Én - ha épp olyan kedvem van - pl. simán használom a C fájl kezelését. Ha az alapokra kell leennem valamiért, az interneten (WiFi) keresztüli kezelést is C fájlként oldom meg.
Igaz, hogy a Cube-ban grafikusan látod, hogy mit hova, de az holt tudás lesz, ha másra akarsz áttérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest