- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18110 üzenetére
Én valahogy nagyon nem vagyok képben.
Az Arduino alatt van két könyvtár:
GFX Library for Arduino
és a másik:
TFT_22_ILI9225
Miért nem ezeket használod, miért akarsz mindenféle, kontrollerenként speciális drivert tartalmazó könyvtárat használni? Ezeket kipróbáltad, és nem futnak, nem felelnek meg az igényeidnek, vagy valami egyéb - általam ismeretlen - oka van?
Belenéztem az egyik linkelt librarybe, amire hivatkoztál. Az egy csomó különböző kontrollerre megadja a lábak kezelését.
Minek?
Az Arduinoban pont az a jó, hogy nem kell foglalkoznunk azzal, hogy az egyes lábakat hogyan kezeli a rendszer. Oldja meg, az ő gondja, nem a miénk.
Ha leírom azt, hogy digitalWrite() , nem érdekel, hogy az Arduino azt azon a kontrolleren, amit kijelöltem a Boards Manageren, hogyan oldja meg.
Beírtad az Arduino IDE File/Preferences/Additional Boards Manager URLs mezőbe, hogy:
http://dan.drown.org/stm32duino/package_STM32duino_index.json
Utána a Boards Manageren installáltad az STM32F1xx/GD32F1xx boards kezelőt?
Utána kiválasztottad a (talán) STM32F103C boardot?File/examples/TFT_22_ILI9225/Basic Demo
Ez nem fordul le nálad, vagy nem jól kezeli, vagy a Te elvárásaidnak nem felel meg?Megannyi kérdés, amire ha nem tudjuk a választ, nem tudunk (én legalábbis így gondolom) tovább lökdösni a megfejtés felé.
Bocs, hogy értetlenkedek, de ezek számomra tényleg nem világosak az eddig leírtakból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Háztartási gépek
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Windows 10
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest