- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18110 üzenetére
Én valahogy nagyon nem vagyok képben.
Az Arduino alatt van két könyvtár:
GFX Library for Arduino
és a másik:
TFT_22_ILI9225
Miért nem ezeket használod, miért akarsz mindenféle, kontrollerenként speciális drivert tartalmazó könyvtárat használni? Ezeket kipróbáltad, és nem futnak, nem felelnek meg az igényeidnek, vagy valami egyéb - általam ismeretlen - oka van?
Belenéztem az egyik linkelt librarybe, amire hivatkoztál. Az egy csomó különböző kontrollerre megadja a lábak kezelését.
Minek?
Az Arduinoban pont az a jó, hogy nem kell foglalkoznunk azzal, hogy az egyes lábakat hogyan kezeli a rendszer. Oldja meg, az ő gondja, nem a miénk.
Ha leírom azt, hogy digitalWrite() , nem érdekel, hogy az Arduino azt azon a kontrolleren, amit kijelöltem a Boards Manageren, hogyan oldja meg.
Beírtad az Arduino IDE File/Preferences/Additional Boards Manager URLs mezőbe, hogy:
http://dan.drown.org/stm32duino/package_STM32duino_index.json
Utána a Boards Manageren installáltad az STM32F1xx/GD32F1xx boards kezelőt?
Utána kiválasztottad a (talán) STM32F103C boardot?File/examples/TFT_22_ILI9225/Basic Demo
Ez nem fordul le nálad, vagy nem jól kezeli, vagy a Te elvárásaidnak nem felel meg?Megannyi kérdés, amire ha nem tudjuk a választ, nem tudunk (én legalábbis így gondolom) tovább lökdösni a megfejtés felé.
Bocs, hogy értetlenkedek, de ezek számomra tényleg nem világosak az eddig leírtakból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest