- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ekkold #17746 üzenetére
Köszönöm és az Előtted szólónak is, megnyugvással tölt el. Kimentem futni és a spirituális angyaloktól kezdve a majdnem-barátnőmmel történő szexen át gyorsan kikötött az agyam a 8266 leendő kódján és menüjén és úgy mindenén, viszont közben sürgősen meg kéne találnom Gugli bugyraiban valahol azt, hogyan fordítom meg 180 fokkal a kis OLED kijelző képét, mivel az oldalán lévő csatlakozói miatt csak fejjel lefele tudom beszerelni a nyílásba, hogy ne akadályozzák egymást a mellette lévő nyomógombbal (amit túl közel tettem a nyíláshoz, epic human error).
Aaaaah jól indul, hát ez sem az a smooth sailing lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest