- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Janos250 #17682 üzenetére
Nekem is kellett picit kémkedni SaleaeLogic-al a kw1281 forgalmat, mert bár a motorvezérlő szépen reagált a 0x01 5baud megszólításra, de pl a műszerfal nem reagált a 0x17 címére - aminek elvileg ott kellene lennie a VCDS és minden egyéb fellelhető információ szerint... Aztán átnyálazva a kommunikációt kiderült hogy a motorvezérlő tényleg a 0x01-en reagál, de a műszerfalat valamiért a 0x17+0x80==0x97-en kell megszólítani az 5baud inicializáláskor. Nem értem hogy erről miért nem találok sehol semmit - minden működőnek riportolt példaprogi a 0x17-es címen kommunikál a műszerfallal - de valamiért az A6 C5-ömön így működik 2 különböző cikkszámú VDO és egy Jaeger/Magneti órával is...
De ez a része most működik szuperül stabilan a hw UART-on több órás közlekedés közben sem tapasztaltam egyetlen újracsatlakozást sem, míg softserial-al bajosabb volt, le leszakadt folyton...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged