- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Kiderült számomra is, hogy az M5Stack uiflow felülete alól elérhető (saját maguk által kreált) EzData felhő pont azt csinálja, amit szeretnék.
Ha írok bele valamit, akkor logolja, hogy mikor tettem ezt, és mit írtam bele.
Az egyetlen baja az, hogy ezt viszonylag lassan teszi meg. Ha csinálok egy ciklust 1s-es időnként írva oda, 3-5 írási ciklus után ki is akad.
Ha 4 másodpercenként írok bele, akkor is inkább 6-8 másodperc, mire egy ciklus lefut.
Nekem ellenben az is jó, hogyha percenként küldöm ki a számomra kellő infót, csak akkor egy belső ciklus egy percig előtte gyűjti az összes 0—>1 átmenet számát az egyik lábon, és azt írom ki. Úgy viszont teljesen jó is lehet a dolog.Persze a hálózat kiesése még kérdéses, hogy hogyan legyen jól kezelve... Mert ha a ciklusban nem tud kapcsolódni a netre, akkor megáll. És újra sem sikerül kapcsolódnia.
De kupálom magam a témában. Akár a teljes projekt is mehet uiflow-ban szerkesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest