- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sőt, ezt is megépitettem, konkrétan ezt.
Ez is remekül működik, eredetileg egy varrógép fordulatszámszabályzására épitettem, de oda még nem vetettem be, de világitást remekül vezérelte. (azóta rákaptam a led szalagokra, amik sokkal elosztottabb fényforrás, sokkal jobban szabályozható, stb)
Egy triakot sikerült kinyirnom egy multifunkciós handy (dremel szerü) géppel, amiben amúgy is volt elektronikus fordulatszám szabályzás. Ezt csak próbaként dugtam rá az aljzatra (egy jumperrel lehetett adni neki, hogy induktiv terhelést is kap), majd bekapcsoltam. Pár mp működés után a triak kilehelte a lelkét.
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest