Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sőt, ezt is megépitettem, konkrétan ezt.
Ez is remekül működik, eredetileg egy varrógép fordulatszámszabályzására épitettem, de oda még nem vetettem be, de világitást remekül vezérelte. (azóta rákaptam a led szalagokra, amik sokkal elosztottabb fényforrás, sokkal jobban szabályozható, stb)
Egy triakot sikerült kinyirnom egy multifunkciós handy (dremel szerü) géppel, amiben amúgy is volt elektronikus fordulatszám szabályzás. Ezt csak próbaként dugtam rá az aljzatra (egy jumperrel lehetett adni neki, hogy induktiv terhelést is kap), majd bekapcsoltam. Pár mp működés után a triak kilehelte a lelkét.
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet semmi köze nem volt ehhez, de mivel nem volt csak egy pót alkatrész, nem próbálkoztam vele többet.
ekkold