Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy nézem, valahogy semmivel nem kompatibilis, mert tegnap mintha láttam volna némileg eltérő Tiny85 környezetet, ami 8 és 1MHz, de sokkal közelebb van az Arduino-hoz
Csak hirtelen nem jut eszembe, hol.@stopperos : Na ez az, hogy ezt a Digispark Digistump akármit ez lekezelné?
Helyből 16,5MHz, valamelyik TimeLib-re vagy szervós library-re közölte is az IDE, hogy ilyen órajellel nem fog menni, stb.
Meg mire rájöttem/kitúrtam, hogy a táp hogyan van összerakva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak hirtelen nem jut eszembe, hol.
ekkold