Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikaa39
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, amennyiben ez lehetséges! Pár hónapja próbálkozok egy aprócska projekttel, ami végülis nem nagy kunszt, de nekem, igencsak feladja a leckét. A probléma: Összeraktam egy 280 ledből álló "mátrixot" (35 led hosszú és 8 sor magas, a szalagok kötése soros). Arduino Uno "klónt" használok (egyenlőre a számítógép USB csatijáról) vezérlésnek. Olyan példaprogramot használok, amellyel tudom vezérelni a színeket, késleltetést, egyéb effekteket). Ez a program 3 fejfájlt tartalmaz: AdafruitGfx.h, NeoPixel.h és NeoMatrix.h . A magyar ékezetes betűkkel van gondom. Hiába próbáltam beilleszteni egy módosított AdafruitGfx.h-t,valahogy csak nem sikerül. A módosított fájl -elvileg- tartalmazza a magyar ékezetes betűkön kívűl a cseh-, lengyel, román-, stb ékezeteket is. Szóval, ha megpróbálom kiíratni, hogy "Gábor", az á betű helyére jeleket rak, a többi betű simán kiíródik. Köszönöm előre is mindenki segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Yettel topik
- Formula-1 humoros
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Akvarisztika
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold