Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11
üzenetére
A LEGO grafikus felülete sajnos nem nyílt forráskódú, a National Instruments csinálta neki, de nekem is ez volt az alap ötletem, hasonló ökoszisztémát létrehozni arduino-val, amit ugyanúgy lehet grafikusan programozni.
Elég sokat kutattam a témában, és a legjobb fejlesztői környezet, amit erre készen találtam a http://snap4arduino.rocks, szerintem ezt vedd alaposan szemügyre, a lényege, hogy saját blokkokat lehet benne létrehozni, pl csinálhatsz benne "szivattyú" blokkot, minden paraméterét legördülő listából lehet állítani, gyakorlatilag egy óvodás is tud benne működő programot csinálni. Azt hiszem Arduino forráskódot is tud csinálni, de ha ez nem is, akkor a tinkercad oldalon lévő hasonló blokkos környezet viszont igen. Sőt, igaz, hogy ez attiny85-höz lett készítve és ha jól látom már egy ideje nem fejlesztik, de esetleg a cocomake7 pc-s programját is nézd meg, ez is tud arduino kódot létrehozni és XML-ben programot menteni, szintén gyerekjáték a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold