- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Régebben felhoztam ezt a 3.7v-os dolgot, de hamar túlléptünk rajta. Kicsitnézelődtem ebay-en és megtaláltam ezt a 18650 3.7V 9900mAh akkulátor pakkot töltővel együtt. Azt írja minden darab 9900mah. Ezzel talán tudnék helyet spórolni, mert elég lenne kettőt felhasználnom belőle. Ezek elvileg teljesen feltöltött állapotban 4.5v-os, teljesen lemerülve 3,6v. Ha sorosan kötném őket kapnék mondjuk 7.4v-ot, amit egy fesszabályzóval betudnék lőni fix 3.3v-ra. Itt mondjuk problémába ütközök, mert nem tudom létezik-e olyyan feszszabályzó arduinóhoz, ami változó feszültségből képes nekem fix 3.3v-ot előállítani. A másik ötlet az lenne ezzel kapcsolatban, hogy párhuzamba kötöm őket, ekkor ugye a kapacitás össze adódik a feszültség változatlan. Elméletben kapnék 18.000mah-t, ami véleményem szerint elég sok ideig elég lenne, és csupán kettő darab AA elem méretű akkumulűtort használnék. Van ebben valami értelmes? Vagy inkább a 3xAA 1.2v akut válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest