- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10651 üzenetére
Te tényleg értesz.
"Az adó-vevő hókuszpókusz"
Ez sajnos kudarcba fulladt, mert nem bírok belőle analóg jelet kifacsarni. De maga a soros kommunikáció már egészen jól működik. Viszont távolságtól függetlenül néha egészen közelről is hibák jelentkeznek, amit képtelen vagyok visszafejteni, ehhez már vagy egy oszcilloszkóp kéne, amit linkeltél, vagy egy digitális jelanalizátor, amit Janos250 kolléga ajanlott régebben, de egyik sincs itthon sajnos. Gyanítom már nem a kommunikációban van a hiba, inkább valami esp specifikus dolog lehet, ami néha megzavarja a pontosan időzített küldést."38 Khz-es négyszögjel esetén - vagy ami átjön a bandpass filteren - húzza GND-re."
Analóg jel esetén ez úgy működne, hogy a jel mindig valahol 3.3V és 0V közt lenne, az adó távolságától és az adás teljesítményétől függően. A kettő közt félúton van egy választóvonal, ami alatt 0-nak, fölötte pedig 1-nek veszi a feszültségszintet, tehát bizonyos távolságból az adás egyszerűen csak el fog tűnni. Persze tudom, hogy van egy sáv, ahol határozatlan lesz a, mondjuk 1.8-2.5V közt, itt valószínűleg véletlenszerű adatokat fogok kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest