- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ecaddsell #10196 üzenetére
Most néztem át ezt, de ebben nincs megszakítás kezelés.
Itt csak kiolvassa a függvény a számlálót a loop()-ban.
Természetesen már szoftveresen számolom ki a frekvenciát, vagy ezt hogy érted? Ha jól értem ezt a programot a számlálás maga nem szoftveres. Nem változóban számolja a megszakításokat, hanem regiszterben. És függetlenül attól mit csinál a cpu, legalábbis remélem. Ennyiből áll a pulse counting, nem? Vagy van rá hardveres gyorsítás, ahol a pulzusok számából frekvenciát köp ki eredményül? Meglepne...Nem akarom túlbonyolítani a dolgot. Nekem elég annyi, hogy a program blokkolása nélkül tudjon számolni és igény szerint kiolvasni ezt az értéket.
Ezt hogy kell elképzelni? Vmi olyasmi, mint ESP32-nél a tetszőlegesen beállítható GPIO mátrix?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest