- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
vargalex
Az is tartalmaz QT-s függőségeket, tehát nekem ugyanúgy kuka.
Frawly
De milyen funkciógazdagság kell? Nekem max annyi kell, hogy beállítható legyen, hogy .torrent file betöltésekor ne indítsa el automatikusan, hogy kiválaszthassam hogy azon belül mely fileokat töltse le, és kész. Ennyi. Meg persze rendben, és gyorsan szedje le. Ennél több nekem nem kell. Nem akarok statisztikát meg ilyeneket nézni. Jöjjön le, ami kell nekem, aztán kész
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.sati
Tranmission-gtk nekem lazán hozza a 921Mbit/sec-et. A Digi-m ugye 1000Mbites, szal majdnem a teljes sebességet hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.
BoB