Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Régen, míg nagy seedállományom volt, és nagy tételben csapattam a témát, 300+ torrent seedelése ment 24/7-ben, 50+ GB feltöltés/nap, addig szükségem volt olyan funkciókra, mint különböző sebességlimitek, napi feltöltéslimitek, finom szemcsés prioritás fájloknál, torrentek közötti sortartás és prioritás kezelése, napi, heti, havi statisztikák, stb.. Akkor sok minden kellett egy torrentkliensből, csak az uTorrent meg qBittorrent jött szóba, a többi akkor a nyomába se ért ennek a kettőnek featureset-ben. Ma már alig torrentezek, azon belül is előfizettem inkább, így nem kell seedelnem annyit, ezért elég egy alap szintű torrentkliens is, annyi, hogy a torrentek közötti sortartást kezelje, meg hogy milyen fájlokat töltsön le a torrentből, mivel néha sorozatmegapakkokat töltök, de egyszerre csak 1-2 évadot belőle. Nagyon másra nincs igényem, alap szintű lett a torrentezésem.
Ez a qBittorrent ilyen régi szokásként maradt meg nálam, még azokból az időkből, mikor full featured bloat DE-t használtam, azon belül is KDE-t, meg Qt-s progikat. Azóta persze már rég nem ez a helyzet, ahogy egyre jobban elmentem a minimalizmus felé, de a qB egy olyan progi volt, ami túlélt eddig. Béke poraira. A végén már csak a Wine, Steam, Firefox, terminál marad a gépemen, ami GUI-s program, a többi mind CLI-s lesz. Esetleg a Thunderbird van még fent, ha a neomutt nem boldogulna valami e-maillel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB