Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nekem nem kéne GUI-s, de a qBittorrent eddig olyan jó volt, és annyira bevált, annyira a legfunkciógazdagabb linuxos kliens, hogy ezzel kivételt tettem. Egészen mostanáig. Ma viszont repült a gépről, mert még mindig nem javították ki a hibát, ennyi nap után sem, ami azt jelenti, hogy a belátható közeljövőben sem fogják. Tudtam egyébként, hogy nem szabad kivételt tenni, most meg is bántam. Töröltem, mert már másodszor fordult elő, hogy nem bírják időben lekövetni a libtorrent-rasterbar frissülését, ilyen banda szoftverét meg nem használom.
Nálam nem tett fel extrát a qBittorrent, mert a Qt-s dolgokat a Goldendict felrakta, igaz azt is dobni fogom majd, ha találok helyette jobbat.
rTorrentből nekem az hiányzik, hogy be lehessen állítani, hogy egyszerre csak x darab torrent töltődjön, a többi álljon sorba. Egyébként más vonatkozásban megfelelne, fapados, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB