Új hozzászólás Aktív témák

• spleenszuru
    őstag

Az extract liftnél már mindegy, mert szabadban van, ott nincs zajolás/visszhang, max a lemenős metró alagútban.
    Nyomnám a nyomorult terminált, mire beszalad egy bánat, és leszed a francba.

#766DiamondBack
    Úgy, ahogy írod. Mi casualok a nolifer pvp-sek miatt ki fogunk kopni. Nem tudom, hányan lehetünk, de remélem elegen, hogy a devek észrevegyék, és kezdjenek valamit a dologgal, mert a játék sikertelenségét akkor sem kívánnám, ha én letenném. Abban az esetben is figyelném a patch notest, változna-e valami.

Amúgy szerintem pont elég nehéz a PvE része, személy szerint egyáltalán nem unatkoznék playerek nélkül, de ez csak én vagyok.

Amúgy, továbbra is tartom, hogy a quick use wheel eszméletlenül béna megoldás.
    Ezeknek külön, dedikált gomb kellene, mint pl. egy Far Cry-ban, vagy Divisionben.
    Mikor támadnak, egyszerűen nincs elég idő reagálni, váltogatni a bandage, és shield recharger között.
    3x halott vagyok, mire valamelyiket kiválasztom.
    Még ha ki is van választva pl. a bandázs, akkor is kell nyomni egy Q-t, és egér gombot, ami megint 2 művelet.

Új hozzászólás Aktív témák