Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a cred a feladatok után járó pénz, amiből tudtál költeni eddig a deck-hez. Bár nem tudom, 100 cred kábé minden, a kék konténerből eddig is alig tudtam használni, mert tervrajzot nem találtam hozzá, szóval néha megvettem a napi 1 darabot, amit megengedett a játék, a liláról még nem is álmodtam. Én értem, hogy nem akarja túltolni a játék a dolgokat, de komolyan már, állandóan szar fegyverekkel járkálok, szar cuccokban, mert minden drága, azért a kék cuccok lehetnének óccóbbak egy szint felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR