Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
A szíjat csek ezért említettem: "2-3 éve ugyanazt a számlapot használom". Van aki szeret ezzel pöcsölni. Én sem mindig variálom, de pont a múlt héten volt, hogy elővettem egy citromsárga pólót és hozzáigazítottam a számlap színét. Fekete nadrág, fekete cipő, fekete szíj, sárga póló és sárga számlap.
-
scdlsc
senior tag
válasz
vigo101
üzenetére
"Szinte hozzámnőtt az iphone"
Úgy mondjuk tényleg nem sok értelme van, ha az egészségügyi dolgok nem érdekelnek. Én lerakom a telefonom, de így is értesít a fontos naptárbejegyzésekről. Bárhol lehet a telefonom, mégis látom(érzem), ha valaki hív. Idős szülők miatt nekem fontos. Ébresztés nekem sokkal kellemesebb órával. Plusz én a visszaszámlálást rengeteget használom. Extra, hogy a telefon kieshet a zsebemből futás/ugrás egyéb mozgás közben, az óra fixen a kezemen van. -
scdlsc
senior tag
-
scdlsc
senior tag
-
scdlsc
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
1. Teljesen pontos értéket egyik sem fog mutatni.
2. Mi a baja a 120 kcal-val? Közben nem állt le a szíved, levegőt is vettél, az agyad is működött. Az izom és zsírsejtjeid is energiát igényelnek nyugalmi állapotban is.
3. Én nem értek hozzá ennyire, csak a saját meglátásom írtam ide.
4. Ez a topik jobban pörög, esetleg tedd fel ott is ezt a kérdést.
https://mobilarena.hu/tema/re_apple_watch_sport_ez_is_csak_egy_okosora/friss.html -
scdlsc
senior tag
+1 dolog, amire nem is gondol az ember, de számít. Én a bal csuklómon hordom az órát és úgy van az asztalom, hogy tőle balra van az ablak. Most hogy megint egyre többet süt a nap, gyorsabban merül, ha rövid ujjúban vagyok, hiszen a több fény miatt feljebb tekeri a fényerőt.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem egy 41 mm-es S7-es van. Márciusban volt 3 éves. Mindig bekapcsolt kijelző, napi 1 óra edzés. Az exercise minutes az általában 90 és 120 perc között. Ez alatt azt értem, hogy minimum a napi 10 ezer lépést elérem minden nap, mégpedig úgy, hogy elég tempósan megyek. Azaz amikor például elmegyek a boltba, akkor olyan sebességgel gyalogolok, hogy exercise-nak számít és közben folyamatosan megy a pulzusmérés. Este alvásfigyelés bekapcsolva és az óra rajtam. 24 óra után olyan 10-18% marad benne. Hétköznap watch face-ből az alábbit használom (csak más beállításokkal) hogy a mindig bekapcsolt kijelző minél kevesebbet fogyasszon.
-
scdlsc
senior tag
válasz
mtomi95
üzenetére
Az Apple Watch Series 4 és az újabb modellek, valamint az összes Apple Watch Ultra-modell.
forrás: https://support.apple.com/hu-hu/120278 -
scdlsc
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Úgy tudom, hogy akkor adja hozzá az exercise minute-hez (nem tudom hogy van magyarul) a sétát, ha egy bizonyos sebesség felett gyalogolsz ÉS a pulzusod egy bizonyos érték felett van. Kell, hogy a kezedet lóbáld, az alapján számolja a távolságot. Érdemes megvétel után kalibrálni az órát.
https://support.apple.com/hu-hu/105048
Ha úgy gyalogolsz, hogy nem lóbálod a kezed, akkor nem számolja. Azt hiszem ilyen esetben akkor számolja csak, ha elindítasz egy outdoor walk workoutot. -
scdlsc
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Igen.
-
scdlsc
senior tag
Én erre szoktam figyelni:
Ha az Apple Watch szappannal, samponnal, hajkondicionálóval, testápolóval, parfümmel, oldószerrel, tisztítószerrel, savval vagy savas étellel, rovarriasztóval, fényvédő krémmel, olajjal, hajfestékkel vagy a vízen kívül egyéb anyagokkal érintkezik, tisztítsa meg meleg vízzel, majd szárítsa meg szöszmentes kendővel. Az ilyen anyagokkal való érintkezés kerülendő. Az ezekben az anyagokban található vegyszerek negatív hatással lehetnek a vízzáró tömítésekre és az akusztikus membránokra. -
scdlsc
senior tag
Remélem írtok nekik minden alkalommal, amikor valami hibával találkoztok.
Ide: https://www.apple.com/feedback/watch/Tegnap vettem észre, hogy a Remote app már nem működik a Music app esetén. Ahogy látom csak Apple TV-vel működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest