Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Nem tudom ők mit csinálhatnak vele, de kertészkedek, barkácsolok és kutyám van. Ez három olyan tényező hogy a bárminek való neki csapkodás napi szinten befigyelhet. Múlt nyár óta van meg és egy mikro karc nincs rajta. Szoktam nézni napfényben nem csillan-e be a karc, mert allergiás vagyok az ilyen dolgokra és semmi. SE 3 selymes fekete. Persze senkit nem biztatok rá hogy pörén hordja, de nekem ilyen. Amúgy lehet én vagyok extrán elővigyázatos mert előtte a Huawei órákat is mindig makulátlanul adtam tovább. Viszont a Samsungokat meg mindig megkarcoltam szinte első napokban.
-
lmno
őstag
Erre nem úgy kell tekinteni, mint egy hagyományos órára; ez egy kütyü, mint a telefonod, amit X évente cserélni érdemes.
Az enyém (AW 7) egyébként most 4 éves, 79%-os akkuval, de még mindig egész jól bírja; 1 nap megvan egy pár órás edzéssel is (szinte minden nap hordtam, egész nap kivéve alváshoz). -
Kbali
nagyúr
Csak az egyetlen saját tapasztalatomról tudok beszámolni: AW9, 45mm sima GPS verzió, 2,5 éves, 90%-os akku, köszöni, jól van. Mindennapos használat, rendszeres edzések, kertészkedés közben sem szoktam levenni, max. ha nagyon féltem, hogy nekiütöm valaminek (vagy pl. hétvégén fát csiszoltam, oda levettem).
-
Kbali
nagyúr
Használt óra esetén szauna biztos nem, de új órával sem javasolnám. Víz az ok, de használt óra esetén az is lutri, mert nem tudhatod, hogyan használták előtte, mennyire van elöregedve a ragasztás. Órában nem nagyon cserélnek akksit, mert macerás, maga az Apple is az egész órát cseréli.
Én magam nem használok semmilyen védelmet az órára, de ha vennék, a Spigen nálam bevált márka ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest