Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz BogyóBP #2981 üzenetére

én rengeteg ujjlenyomatos telefont használtam mostanában és használok most is, de a face id SOKKAL kényelmesebb. Ez az egyik fő dolog ami iphone mellett tart. Pontatlanabb, télen a száraz a bőr, nyáron az izzadt, fürdés után az ázott bőr a baja, ha üveget teszel rá a helyzet csak romlik. plusz nagyon szeretem azt a funkciót, hogy ha ránézek, akkor belépés előtt feloldja a telót és látom az értesítések tartalmat belépés előtt. ezt droidon csak úgy lehet megoldani, hogy ha bekapcsolom az arc azonosítást is, de ez egyrészt 2d-s szar, másrészt pont emiatt fizetéshez kevés, ezért ha előveszem és felold, majd érintek, akkor kéri az fp-t is, de közben a folyamat már elindul, ezért a terminál hisztizik, kezdhetem újra, agyrém. samun rá lehet rakni a walletet gyorsgombra, akkor legalább egyből kéri az fp azonosítást, így nincs a fenti bénázás, "csak" szimplán komplikáltabb. Én pont fordítva tapasztalom, a face id-vel szinte soha nem szopnak az emberek, eleve a fények nincsenek is hatással a dologra, sötétben is működik. Egyedül a polarizált napszemüveget szokták mondani, ott lehet szopás.

Új hozzászólás Aktív témák