- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
BogyóBP
üzenetére
én rengeteg ujjlenyomatos telefont használtam mostanában és használok most is, de a face id SOKKAL kényelmesebb. Ez az egyik fő dolog ami iphone mellett tart. Pontatlanabb, télen a száraz a bőr, nyáron az izzadt, fürdés után az ázott bőr a baja, ha üveget teszel rá a helyzet csak romlik. plusz nagyon szeretem azt a funkciót, hogy ha ránézek, akkor belépés előtt feloldja a telót és látom az értesítések tartalmat belépés előtt. ezt droidon csak úgy lehet megoldani, hogy ha bekapcsolom az arc azonosítást is, de ez egyrészt 2d-s szar, másrészt pont emiatt fizetéshez kevés, ezért ha előveszem és felold, majd érintek, akkor kéri az fp-t is, de közben a folyamat már elindul, ezért a terminál hisztizik, kezdhetem újra, agyrém. samun rá lehet rakni a walletet gyorsgombra, akkor legalább egyből kéri az fp azonosítást, így nincs a fenti bénázás, "csak" szimplán komplikáltabb. Én pont fordítva tapasztalom, a face id-vel szinte soha nem szopnak az emberek, eleve a fények nincsenek is hatással a dologra, sötétben is működik. Egyedül a polarizált napszemüveget szokták mondani, ott lehet szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest