- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
A 3D arcazonosítás egyáltalán nem idejét múlt.
Amire te gondolsz, az vélhetően a mások által használt 2D megoldás, de a kettő nem említhető egy lapon.
A FaceID sötétben is remekül dolgozik, naponta tapasztalom. Egyes napszemüvegek okozhatnak zavart, illetve ha hátulról direkt (közvetlen) erős Napfény éri. Amúgy kiváló.
A FaceID is éppúgy biometrikus azonosító, mint a Touch ID. Ez utóbbit is tervezi a kijelző alá tenni az Apple, előbb-utóbb vissza is térhet a hírek alapján. -
joey04
titán
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
én rengeteg ujjlenyomatos telefont használtam mostanában és használok most is, de a face id SOKKAL kényelmesebb. Ez az egyik fő dolog ami iphone mellett tart. Pontatlanabb, télen a száraz a bőr, nyáron az izzadt, fürdés után az ázott bőr a baja, ha üveget teszel rá a helyzet csak romlik. plusz nagyon szeretem azt a funkciót, hogy ha ránézek, akkor belépés előtt feloldja a telót és látom az értesítések tartalmat belépés előtt. ezt droidon csak úgy lehet megoldani, hogy ha bekapcsolom az arc azonosítást is, de ez egyrészt 2d-s szar, másrészt pont emiatt fizetéshez kevés, ezért ha előveszem és felold, majd érintek, akkor kéri az fp-t is, de közben a folyamat már elindul, ezért a terminál hisztizik, kezdhetem újra, agyrém. samun rá lehet rakni a walletet gyorsgombra, akkor legalább egyből kéri az fp azonosítást, így nincs a fenti bénázás, "csak" szimplán komplikáltabb. Én pont fordítva tapasztalom, a face id-vel szinte soha nem szopnak az emberek, eleve a fények nincsenek is hatással a dologra, sötétben is működik. Egyedül a polarizált napszemüveget szokták mondani, ott lehet szopás.
-
szebe
addikt
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
Hát nemtom, amióta faceid-s telefonom van, elenyésző esetben kell jelkóddal oldani. Touch id esetén sokkal gyakrabban kényszerültem rá, mert izzadt, esetleg koszos volt vagy az ujjam, vagy az érzékelő.
a face id nem ismeri fel mert pl nem jók a fények
Ezt hogy kell elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kuponkunyeráló
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest