-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem rossz játék, de vannak számomra hiányosságai.
Bizonyos dolgok nagyon szépen ki vannak dolgozva, rajzolva. Pl. A főhős, az ellenségek többsége, a láng is szépre sikerült. Viszont több dolog is elég retro lett. Pl. pénz drop nagyon Super Mario -s (zene és grafika), illetve amikor bemérnek az ellenségek extrább fegyverekkel, akkor egy csomó ilyen ábra lesz a "földre rajzolva", ami engem kifejezetten zavar és nem szép. Pl. piros szaggatott vonal a rakéta irányát mutatja.
Az irányítás nagyon jó, az ütés combo is. Nem fogynak el a képességek, csak újratöltési idejük van. Lehet kirakni aknákat, van mágnes is, ami jópofa dolog, mert oda húzza az ellenséges robotokat. Viszont a tárgy drop -ot hiába ütöd ki a ládából, oda kell menni felszedni.
Van egy szokásos story mód, meg egy challenge. A kettő felépítése tök ugyanaz, csak utóbbi nehezebb, meg nincs prológus.
A csajszit lehet fejleszteni, de a külseje ettől nem változik. Bizonyos szint elérése után lehet másik főhőst választani.
Összességében nem rossz játék, ennyit talán még meg is ér, de kicsit egyhangú a stílusa. A zene szokásos rock (szerűség), az effektek között megint van egy csomó nagyon retro hang.
Nem tudom szándékosan vannak -e benne ilyen ellentétes elemek, de nekem annyira nem jöttek össze.
Szóval törölni ennyiért nem fogom, időnként jó lesz vele bohóckodni.
-
Maxtreme
addikt
Én megvettem, ennyit mindenképp megér!
Szép, jó az irányíthatóság, a játékmenet meg szubjektív. Aki szereti az üsd vágd stílust, annak tetszeni fog!De azt azért beírom hogy a navigációs sávot azé edughatná' a játék...
Ez manapság azért alap.szerk: A HW igénye is nagyon baráti. P9 Liteon max beállítások mellett tökéletesen megy.
-
törölt tag
Egyszeri vásárlással lehet unlock -olni külön az összes autót és külön az összes pályát.
Ez viszont nem működik, gondolom nem csak nálam. Gyanítom szándékosan.
Illetve írja a vásárlás előtt, hogy mindegyik cucc elérhetővé válik ingyenesen a játék során. Tehát nincs csak pénzért vehető autó, pálya.
-
-
felixo
őstag
Már nem tudom szerkeszteni.
Asterix and FriendsTelóról vagyok, ezért nem tettem linket, de a play áruházba egyszerűen megtaláltad volna.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Talán a Puzzle Quest után a legjobb hasonló játék a témában, amit szintén itt ajánlottak az a Gems of War.
Nem pénzéhes és hozza a PQ komplexitását. Ki akartam pörgetni 100%ra, de sajnos beleuntam és végén már nem volt kedvem erős csapatot összeállítani. Viszon 50-100 órát simán belepakoltam.
-
törölt tag
Nem tudom, nekem annyira nem jött be a játék, mint elsőre gondoltam. Engem az IAP nem zavar, csak ha értelmetlen módon van felépítve, mint a Castle Clash -ben.
maross:
Akkor még annyi volt, aztán pár napra rá írtam, hogy még lejjebb ment az ára. -
Rigormortiis
veterán
-
twi452
senior tag
Tapicskolva komolyabb dolgokra értsd harcolás főleg pvp nem jó
Arra hogy craftolgass és esetleg az alacsony zónás (nem pvp) nyersanyagokat farmolj vagy piacozz arra lehet használni tabon vagy mobilon ha fel lehet rakni.
Nálam az atomos chuwi vi8-en egész jól ment de rendesen izzadt és fűtött közben.A játék meg.. Hát van benne grind rendesen igaz a most következő utolsó bétára átdolgozzák a "fejlődés fát" és elvileg könnyebb lesz elérni bizonyos fegyvereket de a grind nemhiszem h kisebb lesz
Ahhoz h valaki mindent felhúzzon maxra el sem tudom képzelni mennyi időt kell beleölniviszont lehetőség van rá, nincs besorolás h ha ezt kezdted akkor csak ezt vagy azt lehet.
És a játék elég erősen pvp orientált mivel a nagyobb szintű anyagokat csak pvp területről lehet szerezni
Item loot nincsen, minden fegyver ruha stb játékos által craftolt.
Ha jól emlékszem Aug elején indul az utolsó béta. -
törölt tag
-
törölt tag
Lords egy kicsit más lesz, ARPG. Már ha szabad következtetni a nem mobilos verzióból.
Amúgy tényleg sok van, de szerintem kibrándító grafikával és/vagy trágya szerverrek. Vagy éppen nulla fejlesztéssel. Sajnos az ázsiai verziókat ilyen játékoknál sokkal nagyobb ütemben fejlesztik...
-
törölt tag
Annyira nem 100% -os a grafika, de a legjobbak között van. A játékmenet eddig nem rossz, változatos ellenfelek.
4 kaszt, ládákból esnek a cuccok, de kártyákért is nyithatók. Felszerelések húzhatók: vért, fegyver, sisak, cipő, nyaklánc, karkötő, öv.
Van kosztüm rendszer, ami megváltoztatja egyes tárgyak grafikáját: ruha, fegyver, sisak, a 4. még nem tudom mi. Nekem egy esernyő kosztüm jött.
Energiarendszeres, skill fejlesztős.
Egyelőre ennyi.
-
Danny365
őstag
Sajnos általában mindig akkor omlottak össze a szerverek, mikor épp neki indultam volna, de pár órát sikerült azért vele tolnom.
Eddig jópofa, bár túl sok mindent nem lehet benne csinálni így az elején. Ahogy látom, egyáltalán nem szükséges pénzt költeni rá, egyedül jatekbeli érméket lehet venni, de azt amúgy is lehet szerezni, meg amúgy sem letszukseglet.
Pokemonokat lehet vadászni iap nélkül gond nélkül. -
Nincs kontroller támogatás és FPS problémák is vannak. Nexus 7 2013-on próbáltam szóval lehet jobb hardveren jobb, nem tudom. Be kellett pipálnom beállításokban a low graphics opciót, hogy start game-ra kattintás után ne vágjon ki a játékból de így is nagyon szép volt a grafika. Így kontroller nélkül nekem abszolút felejtős.
-
Jó cucc. A bal oldali bónuszok nem vesznek el ascend-kor, lehet gyűjtögetni őket. Én most tollal játszom: ezzel takarom le a közelség érzékelőt.
Automatizálóval megoldottam hogy az alsó 3 skillt (gold leap a pénz miatt alap) és a boss gombot felváltva nyomogassa, jelenleg 122-es szintnél tartok, 111-es boss-ig nem kell a telefonhoz nyúlni, csak a fejlesztéseket kell kézzel nyomni.
Több mint 1 óra sajnos az ascend-től a 100+ level, közben mást is tudok csinálni, sajnos a telefon nagyon melegszik a folyamatos használattól, de napi 2 óránál többet nem tolom.
-
storm3
senior tag
Hát,hogy telefonon pl lv19 vagyok és teljesen más cuccaim vannak(meló közbeni farm eredménye)mint a tegnap esti lv18as amivel abbahagytam a bluestacks-en a játékot. Tehát olyan,mintha betöltötte volna lv14-en a mentést és onnantól "két irányba" mentene a dolog,tehát nem szinkronizál a Bluestacks csak leszedte a mentést és onnantól nem frissíti a felhőből.
-
Ahol a korlátlan IAP használat miatt elveszíti a játék az értelmét azzal nem szoktam játszani. Volt már nem egy ilyen az említett appok használatával úgy tudtam használni korlátlanul az IAP-ot, hogy nem kellett moddolt apk és így bejelentkezhettem play games-be és kaptam az achikat csakhogy rövid idő alatt meguntam az egészet így töröltem. Ahol az IAP vagy farmolás a lényeg az a játék számomra értelmetlen.
-
Amur
addikt
Igen, én is leesett állal néztem hogy szinte minden bónusz stackelődik. (megelőztek)
(van egy szamurájkardom ami pl. minden kill után sebzés bónuszt ad-méghozzá 100%-ot, tömegben nem rossz, bár itt nincs akkora tömeg mint a diabloban.., a sisak defense minden bekapott ütés után 20%-al nő, az is stackelődik, nagyon cool! )
Elvagyok vele.
Még két ascend volt, most inkább lemegyek olyan szintig hogy jókora bónusz legyen ascend után.
Ne csak ilyen pár száz perk(vagy mi) -
törölt tag
Jaja. Filléres, és szerintem jó játék.
-------------
Ingyenes lett a Jack Lumber. Néha kicsit idegesítő.
-
csadi0011
őstag
Hát ennyi volt a véleményem.
Akármilyen jó is, nem fogom kijátszani, visszakértem a pénzem. Tökéletes játék, legalábbis annak tűnik, de nem a kalandjátékok az én játékaim. Legalábbis nem mind, és ezt sem játszanám ki szerintem. De mindenképp ki akartam próbálni. Az irányítás érdekes. Egyszerre kell a 2 testvért irányítani. Akciógomb és irányok vannak.
-
-
törölt tag
Eszembe jutott még valami, kifejezetten Neked.
Amikor belépnél harcolni az adott dungeon mapra (farmolni), van egy Auto-repeat gomb a Battle mellett jobb oldalon. Ez tulajdonképpen egy beépített bot. Benyomod és magától farmol, illetve újraindítja a végén ugyanazt a mapot.
Én olyat szoktam választani, ami sokat ad, de mellette simán minden extra nélkül magától megcsinálja.
Persze lehet ugye választani aranyért buffot vagy auto skillt is, de szerintem felesleges.
Ráteszed töltőre a telefont/tabot, aztán mindent csinál magától.
Csak legyen bekapcsolva az auto battle is, amikor betölti a mapot. Megjegyzi.
-
törölt tag
Még azért frissnek számít a többihez képest, van hova fejlődni, de az irány jó. Meg tényleg rendszeresen fejlesztenek, javítanak.
Egy hónap alatt én 2 buggal találkoztam. Ebből az egyik hibás guild battle ranglista kiírás volt, másik meg arénában befagyott az enemy karaktere. Ezeket pár nap alatt javították. Szóval szépen rendben tartják a játékot. Pont ez az, ami a legtöbb játéknál nincs meg. Sajnos..
Azért megnézem azt is, érdekelnek az új dolgok.
Most lecseréltem a karpáncélt angelic ravenre, mert erősebb úgy is, hogy egy szett bónuszt bukok.
-
törölt tag
Én most leszek 31. Vannak mindig új eventek.
Lett betéve új dungeon is, meg köpeny, mint új felszerelés. Szóval történt azóta pár dolog, nekem bejött.
A cuccoknál mindig lehet okoskodni, mivel itt is random bónuszok vannak. Pl. life bónusz, támadó sebesség...stb. nagyon ütős farmolni. PVP -re egész más jó.
+ a raven cuccok beszerzése elég nehéz.
Nekem csak a Dungeon Hunter jött be jobban, de az meg tele van buggal, meg hulladék a szerver. Múltkor betettek egy nagyobb frissítést, és közel egy hétig nem volt használható a játék. Na meg a szokásos Gameloft dolgok.
-
Hát, a Tesla Tube egy nagyon gyenge Flow Free és Flow Free Bridges másolat.
Összehasonlítva:
Flow Free:
+ kicsi a mérete
+ nem terheli a telefont
+ nincsenek benne reklámok
+ rengeteg egyedi pálya
+ jól skálázódik a nehézsége, vannak nagyon könnyű, és nagyon nehéz pályák is
+ ha rossz fele húzol egy vonalat, tudsz javítani
- nem minden pálya ingyenes
- nincsenek achiekTesla Tube:
+ szép grafika
+ vannak achiek
- nagyon meríti a telefont
- ismétlődő pályák
- pálya újrajátszásnál elforgatja vagy tükrözi a pályát, azt az illúziót keltve, mintha több pálya lenne
- az előző pont feleslegesen nagyon megnehezíti az olyan pályákat, melynél nem látszik alapból az összes összekötendő pont színe
- ha rossz fele húzol egy vonalat, nem tudsz javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged