- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icemad
nagyúr
válasz
fery02 #11202 üzenetére
Ez sem rossz. Én a keresztlányomnak akartam megvenni az én kicsi pónimból a kedvenc póniját. Egy darab póni, extrák nélkül, 7000 forint. Na most, ha egy szülő nem figyel oda, akkor lehetnek gondok.
Ha meg úgy nézzük, akkor egy ménes árából már veszel egy nextgen konzolt. -
bostone
addikt
válasz
fery02 #11006 üzenetére
A gameloft asphalt7 fórumában nincs add me topic?
A real racing3 űzése során rengeteg (több, mint ezer) "barátra" tettem szert az arckönyvben, egy külön erre a célra fenntartott profillal, akikkel más játékok során is "találkoztam", vagyis be tudtam őket illeszteni, mint társakat.
Csak egy tipp, nem biztos, hogy segíteni tudtam ezzel. -
saelin
veterán
válasz
fery02 #10547 üzenetére
A gépet csak ritkán kapcsolom be, néha egy játékra, néha youtube-ra. A fórumozást tabletről vagy telefonról végzem, ezért a gépet be sem kapcsolnám (notebookom van)... mire az bebootol, addig elolvasom és megírom amit kell tabon.
Játékra én konzolt használok már évek óta. Miben van rá ami PCre is, ami meg nem az ált. nem is érdekel vagy majd akciósan beszerzem valamikor. PC fiókban, tablet/telefon mindig asztalon és mindig tettre kész. Kényelmesebb.
-
raziel01
veterán
"Mondjuk nem tudom sértene-e valamiféle jogszabályt fizetőssé tenni így, hogy ugye egy fizetős játék az alapja."
Ezernyi jogszabályt sértene. A jogtulajdonos rögtön le is vetetné de amúgy is kizárt, hogy felkerülne a Google play-be. APK fájlokat feltenni pedig necces máshova. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a felhasználó a megvásárolt apk fájl birtokában maga rakhatja bele az apk-ba a magyar nyelvű fájlokat.
timea1991: Nekem spotify a kedvencem de sokan esküsznek a Google Music-ra is.
-
maroskah
aktív tag
-
-
maroskah
aktív tag
Teszek egy próbát a fejlesztőknél, aztán meglátjuk. Utána lehetne menni a magyarítás fejlesztőkhöz, de az már az egyszerűbb.
De nem valószínű hiszen más nyelvek sincsenek benne csak angol, ha jól emlékszem. Ennyi erővel a németek, az oroszok vagy bárki más is kérhetné.Szerintem bőven jó lenne egy külső app, ami átírja a fájlt az adott nyelvre, ha beállítjuk.
-
AeSDé Team
őstag
-
rankesz
veterán
-
-
jonnyjoker01
veterán
GTA 3-nál egyszerū felrakni a magyarítást, mert ott nem obb-ben vannak a fájlok. A Vice City és a San Andreas obb-s, ezért elōtte WinRarral ki kell csomagolni. Utána bemásolod a fájlokat, és kész. Èn speciel kicseréltem az autók modellezését high-end kocsikra, pl. Bugatti, Lamborghini satöbbi
-
thiclyoon
aktív tag
4.Temple Run 2-t egyszerű átrakni, mivel sd-n tárolja egy txt-ben az adatokat:
a telefonról (pontosabban az sd kártyáról) lemented (telefonról usb-n keresztül, sd kártya olvasóval) ezt a fájlt:
/mnt/sdcard/Android/data/com.imangi.templrun2/files/gamedata.txta "másik" telefonra letöltöd a játékot, és ugyanarra a helyre (ha nincs(enek) ilyen mappa('k), akkor létrehozod az(oka)t) bemásolod)
(külső sdre, megint usb-n, vagy kártyaolvasón keresztül)
remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest