- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Physicist03 #8471 üzenetére
Na az már gyanús lehet valóban.
Remélem a hamarosan érkező KitKat játszhatóvá fogja tenni a játékot nálam, elég sok elmaradásom volna benne új autók terén.
A LaFerrari-s játékfrissítéssel még nem volt gond, de a jelenlegivel keményen beintett valamiért a Gameloft az LG G2-eseknek.Úton van egy Moga Pro Power kontrollerem is, mindenképp ki szeretném majd próbálni ezzel a játékkal.
-
válasz
Physicist03 #8465 üzenetére
Nem minden multiplayer verseny után kapsz ilyen cuccokat, hanem valamelyik nemrégi frissítés óta van az a rendszer, hogy ha egymás után sorban, megadott mennyiségben leszel dobogós helyezett, akkor turbo boost, pénzduplázó, nitró boost meg tuning kit-ek közül tud jutalmazni a játék.
Mivel én akkoriban kőkeményen rá voltam függve a játékra, nem tudtam nem dobogós helyen végezni szinte sohase, így csak gyűltek és gyűltek a cuccok nálam.
Engem is biztos sokan nézhettek cheaternek (és lehet te is annak néztél volna), pedig szimplán tényleg csak nagyon jó voltam, plusz megengedhettem magamnak, hogy szinte mindig turbo-, és nitro boost-ok együttesével álljak rajtvonalra.
Nekem élmény volt a multi, mert sikerélményem volt benne. Cheaterekkel se találkoztam, max velem egyszintű világi kockákkal. -
válasz
Physicist03 #8463 üzenetére
Nekem eddig 2500 Ft-omba telt a játék.
Ez pontosan 4x-i alkalommal vásárolt pénz duplázót jelent, viszont amióta multiplayer-ben könnyű szerrel lehet nyerni ilyet is, ingyen kezdtek el halmozódni a pénz duplázóim.
Kár, hogy nem-e frissítés után csöppentem bele a játékba. Talán ingyen is megúszthattam volna az egészet.De egyébként nem is bánom, ennyi pénzt simán megérdemel, tekintve amennyit játszottam már azzal a játékkal.
Viszont a Gameloft viselkedése tényleg kezd gusztustalan lenni a szememben, csak is Asphalt játékokat tervezek a jövőben is tőlük kipróbálni, semmi mást. -
válasz
Physicist03 #8461 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve játékon belül a Google szolgáltatásokba, akkor automatikusan ment a háttérben. Nem kell foglalkoznod semmivel.
Bárcsak én is tudnék újra játszani a játékkal. Valamiért Gameloft-nak már jó néhány hete nem szimpatikus az új LG G2-es telefon és nem tudom, hogy mindnél-e, de az biztos hogy jó néhányan ezzel a telefonnal nem tudunk játszani a játékkal jelenleg. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest