- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Ha az első felére gondosz annak amit írtam, akkor arra, hogy semmi sztori, csak keresgélj tárgyakat.
Ha a második felére, akkor szinte bármelyik Bigfish Games, vagy G5 Entertainment kiadású játék jó.
Ezek voltak eddig a kedvencek:
Bigfish:Azada
Adventure Chronicles
The Serpent of IsisG5 Entertainment:
Dark Arcana: The Carnival
Nightmares from the Deep
Paranormal Agency -
Neck
veterán
Én nem a böngészős flashes játékokra gondolok... Az kell a fenének, nem is volt a 90-es években olyan...
Drag & dropot meg úgy, ahogy az összes Dosboxos videóban van, hosszan nyomvatartod az ujjad, majd elkezded húzni.Nem úgy kell érteni, hogy azt mind meg is fogják tudni csinálni, hanem azokat tudom elképzelni androidra, amire anno egy egér is elég volt... Stratégia (Körökre osztott vagy real time), kalandjáték, kártyajátékok mint pl Yu-gi-oh
Azokat azért nem bonyolult touch screenen tolni, nem is erőforrás igényesek...Zol: Hmm ez király
-
xenom0rph
őstag
Azért mondtam, hogy rosszabb ,mert egyszer én is próbáltam a minősíthetetlen heliumot, az már csak egy dolog, hogy 1,5 órába került mire sikerült fel ismertetni a telefont. De sehogy sem akart gépre menteni ,ezért ő kedvesen felajánlotta, hogy menthetem akár felhőbe is , na de jó! ( De azt elfelejtette közölni, hogy az onnan való backuphoz premium kell, Hát a censored.
-
Damage401
senior tag
Sőt, ha netán lejárt a 15 perc,de kaka az alkalmazás. Akkor a fejlesztőcsapatnak írsz. Google Walletben megnézed a számládat. Elküldöd nekik és 30 nap alatt visszatérítik. Tudom mert a RavenSword új update óta nekem fura textúrák jelentek meg HTC Desire X alatt. Visszakértem a pénzt. Természetesen vissza is jött igaz 17 nap telt el. De megjött. Legutóbbi tapasztalatom, a Sine Morana volt mikor nem jött le első körben. Megvettem azt is, délután próbáltam, akkor sikeres volt és megnéztem rögtön ott volt a visszatérítés is. Szerintem azért korrektek
-
Damage401
senior tag
Amúgy nem tudom hogy tisztába vagytok e vele. De nem adtól ketyeg a 15 perc hogy megvetted, hanem SIKERESEN lejött a játék. Mikor lejött kitude a próbálni. Tudom, mert megvettem annó a Vice Cityt. De nem sikerült aznap letöltenem, másnap rápróbáltam, lejött majd ott volt a kis fül hogy visszatérítés.
-
VD
őstag
"Melyik az a Burnout?"
Konkrétan az EA és a Criterion kategoriát teremtett vele. Az élvezhető részek 2005-ben a PS2 és PSP korszakban jöttek a Revenge [link] és Legends [link] és Dominator [link] alcímekkel.
Majd végül a Paradise-val [link] zárult a sor a PS3/XBOX 360-on. A fejlesztők közül sokan átmentek az NFS-eket fejleszteni. Meg is látszik az új részeken. -
Bozek
nagyúr
Ha esetleg valami képet tudnál mutatni róla, több esélye lenne, hogy rátaláljunk. A 4. linket is láttad? Az valami autós és a videó elején csajok is vannak az út szélén. Bár csak táblán.
Ezek szerint meg nem kimondottan azt kerested:
Találkozott már valaki ilyen - ne adj' isten ezzel a játékkal droidon? -
5381
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
Akkor elmondom, milyen játékok vannak a telefonomon. Ebből mit állapítasz meg?
250+ Pasziánsz, Amazing Alex, Angry Birds (mind az 5), Can Knockdown 2, Ceramic Destroyer, Cut the Rope (mind a 3), Football Manager Handheld 2013, Fruit Ninja (sima és PiB), Galaxy On Fire 2, Labyrinth, Perry?, Plants Vs Zombies, PokerStars (nem a Play-es változat, mert abban nincs valódi pénzes játék), Prince Of Persia Classic, Ski Jumping 12, Speedway 2012, Sprinkle, Szókereső, Tetris, Train Crisis, Water?, Yachty Deluxe, Zen Pinball HD.
-
Bozek
nagyúr
Azért, mert S3-on nem fut rendesen, még nem biztos, hogy Alcatel-en se. Ne felejtsd el, hogy az előbb Mali-400-as, míg az utóbbi Adreno 205-ös grafikus gyorsítót használ és azért a kettő között van egy kis különbség az Adreno javára. Amúgy valószínűleg S Advance-on is az S3-hoz hasonlóan akadni fog, lévén abban is Mali GPU van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest