- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
xenom0rph #4316 üzenetére
Ezt egyszer beszoptam a Zenonia 5-nél: kifizettem egy rugót, hogy legyen aranyam - ha nem teszem meg, nettó három napot kellett volna hentelnem ugyanazokon a pályákon, ugyanazon monsterek ellen... elfogyott a türelmem. Eredmény: kifizettem a pénzt, aztán másnap újra ugyanilyen szituban voltam.
Az ingyenes androidos játékoktól mentsen meg az ég...
Programozó vagyok, ha ilyen programokat kéne írnom, inkább felmondanék...
Ránéztem az OpenGL pluginre, valóban tetszetősebb egy fokkal a dolog.
-
Bozek
nagyúr
válasz
xenom0rph #4154 üzenetére
Majd én is kipróbálom. Bár eddig csak a barátnőm előtt vettem elő.
(#4156) locaLpatrioT: 2 Player Reactor és 4 Player Reactor
-
Bozek
nagyúr
válasz
xenom0rph #3826 üzenetére
Én ezekkel szoktam elütni az időt:
Can Knockdown 3
Granny Smith
Game Dev Story
Zen Pinball HD -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
xenom0rph #3806 üzenetére
Az én kedvenc ilyen kijutós játékom a Forever Lost. Nem is olyan régen jött ki a második része.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
xenom0rph #3666 üzenetére
Az a jatek hibatlan lenne, ha lenne benne otg-s gamepad tamogatas, de nincs.
Viszont a Dead Triggerben van, azt tolom mostanaban orrverzesig.
Shadowgun is tamogatja a gamepadeket, talan meg a Samurai 2 is.
Igenyes jatekokat csinal ez a Madfinger Games.
Bezzeg a Gameloft meg a Glu szarik az ilyesmire, pedig nekik is van par jo jatekuk, amiben elkelne a gamepad support. -
tomee007007
addikt
válasz
xenom0rph #3647 üzenetére
Szívesen!
Egyébként eddig én sem néztem, de ezek miatt az akciók miatt érdemes ránézni.
Ahogy este néztem az Amazing Alex még mindig ingyenes....Ami még nagy kérdés, hogy az innen ingyen letöltött, egyébként fizetős játékokat a play automatikusan frissíti-e......ezt még nem tudtam kitapasztalni.
-
bzsolt99
tag
válasz
xenom0rph #3397 üzenetére
Kolégámmal már hetek ora csak ezen pörgünk
Nagyon jó dolog ez a time shift multi.
Én hátrányból indultam és akkor rakta be öt amikor elértem az adott versenyen aranyat utána már öt rakta be ellenfélnek.Később mikor kezdtem felzárkózni hozzá akkor már őt hozta ellenfélnek.
Érdekes benne ha kilököm az én játékomban akkor módosul az ideje és rosszabb időd fut.
Akkor látod egyébként ha a verseny alatt megfejlenik egy fej akkor van rivális az adott eventen. -
törölt tag
válasz
xenom0rph #3202 üzenetére
Természetesen nincs veled semmi baj
Tipp igazán nincs, ha alapból nem fog meg a téma, nem te tehetsz róla
Én általában itthon szoktam csak vele játszani, mivel városban ugye, vagy buszon, nincs csend és nyugalom, ehhez a játékhoz meg szerintem alapfeltétel, + mindenképpen ajánlott fejhallgatóval, vagy fülhallgatóval játszani. Nekem speciel még a Soundtrack-je is nagyon bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest