- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Motorola Edge 20 lite, újonnan elérhető Android 13, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egert.clock
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Akkor nem lehet elérni, hogy az android ne fagyassza be az óra gadget működését? Akku használat korlátlanon van más releváns dolgot meg nem látok.
UI: Amúgy a fontoknál mit változtattak Android 13-ra. Csak a stílust, vagy maga a font is más?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az óra widget midig megáll Android13-ra frissítés óta. Mit kell csinálni vele, hogy működjön? -
mzso
veterán
Helló!
Manapság van megoldás ilyen bootloader nyitogatás nélküli rootolásra? (Mondjuk Android biztonsági hibáit kihasználva) Mivel nekem leginkább backupra kéne így elég érdektelen az olyan megoldás ami előtte legyalul mindent. -
mzso
veterán
Helló!
A képernyő auto forgatását lehet konfigurálni, kalibrálni?
Kifejezetten megutáltam, hogy olyankor is elforgat amikor nem kéne. Pl buszon kanyarban sokszor, hiába nincs megdöntve. -
mzso
veterán
Helló!
Android telefonnal lehet PC-hez bluetooth adatkapcsolatot létesíteni? (Korábban valahogy nem merült fel bennem.)
Ha igen, jobb/gyorsabb, mint wifi-vel routeren keresztül? (Korábban mókoltam ilyen samba szerveres megoldással, de az alkalmazás amit használtam utána megszűnt.)[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az mennyire reális, hogy ha a telefon publikus IP-címmel kapja a mobilnetet akkor 2-3-szor akkora a készenléti fogyasztás?
A mobilflotta téma félig erről szól. -
mzso
veterán
válasz mobilemaster #47051 üzenetére
Az én tapasztalatom meg az, hogy ez a rakás sz*r oldal csak a 400-as hibát hozza be jelszó kérés helyett.
-
mzso
veterán
válasz Viktor0610 #46883 üzenetére
Hm. Szóval szolgáltatónként van opció. Kösz. (Gondolom ha még a digi saját hálózatán menne a másodkártya akkor nem is működne a *#9# )
Fura, hogy az android nem tudja megállapítani, még azután sem, hogy volt hívás.(#46882) rjg
Nagyon végszükség esetén, ha van pénz, ötletnek jó. -
mzso
veterán
Helló!
Láma kérdés, de hogy derítem ki a SIM számát? Fogalmam sincs mi a száma a másodlagosnak, de most kéne Az "a telefonról" szekcióban csak annyit mutat, hogy ismeretlen.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Összegyűlt pár kérdés nekem:
- Agyamra megy, hogy miután kikapcsolom a kijelzőt mindig visszakapcsol a beépített ujjlenyomat olvasó miatt, nem lehet valami késleltetést hozzáadni az ujjlenyomat érzékeléshez?
- A lehúzható menühöz már nem lehet hozzárakni, hogy lehessen váltani automatikus és kézi fényerőszabályzás között? Nekem többször hiányzik.
- A hangfelismerést nem lehet beállítani, hogy angolt is nézze, vagy hogy amikor elindítom választható legyen? Orbitális baromságokat ismer fel mert magyarul akarja értelmezni az angol szöveget...
- Az "okos frissítések" ki voltak kapcsolva mégis magától leszedett frissítéseket és traktált az újraindítással. Most a fejlesztői beállításoknál is találtam egy "automatikus rendszerfrissítések" opciót amit deaktiváltam. Így már nem fog magától frissíteni?
Szerk.:
- Ja, még egy kimaradt. Azt meg lehet csinálni, hogy az NFC kikapcsolódjon használat után, szerintem jobb lenne így. Mindig aktiválnám fizetés előtt utána meg deaktiválódik, nehogy azt is fizessem amit nem kéne...[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az normális, hogy USB tetheringgel igen nagy késleltetéssel töltődnek be az oldalak, amikor mobilon közvetlenül elég gyors. (Nem mobil/asztali verzió különbség.) -
mzso
veterán
Helló!
A fejhallgató/headset icont hogy lehet visszaállítani az állapotsávba manapság?
-
mzso
veterán
válasz Somatom #45905 üzenetére
Hát nekem eddig mindig volt, és használtam is mert jól lehet spórolni az akksival. És tuti nem zaklatnak éjszaka.
De más is hiányzik amit megszoktam. Pl meg lehetett adni, hogy futni hagyja a háttérben a programokat, vagy ne, vagy "intelligens". Az sincs.
Amúgy hihetetlen, hogy az pár rendszer funckió amit használtam is az mind eltűnik...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Akkor mi történik ha ADBAppcontrollal olyan alkalmazást próbálok telepíteni ami ami már fent van a telefonon (és valószínüleg újabb verzióval)? Meghiúsul? Felülírja? Vagy mindenképp le kell szedni?
Azt jól gondolom hogy a ".apks" csomagok azok amik alkalmazás adatokat is tartalmaznak?
Vajon mennyire lesz sikeres ha a régi telefonról lementett alkalmazást akarok telepíteni?
-
mzso
veterán
válasz lomposfarkas #45902 üzenetére
Nem ad ki semmit. Nem tudom hogy hiányozhat, eddig az összes telefonomon volt.
(Régin volt olyan is, hogy szuper-takarékos üzemmód, ami mindent deaktivált a telefonáláson kívül, jól jött néha.)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Van egy olyan problémám, hogy olyan alap funkciót nem találok az új telefonon, hogy időzített ki/bekapcsolás. Ez hol van manapság, vagy mi lett vele?
-
mzso
veterán
válasz mobilizmo #45892 üzenetére
Ez nem tudom, hogy jön ide. Inkább vacillálok. Rootoljam garanciavesztést okozva. Vagy használjam így, de akkor ugyanígy nem tudom majd az alkalmazások adatait mozgatni amikor sor kerül rá. (Ha csak nem szedi össze magát a google, amire nem sok esélyt látok. Eleve a Google idiótasága okozta ezt az állapotot )
A Meizu-nak legalább volt egy saját backupja, ami arra jó volt hogy ha reseteltem a telefont akkor nem vesztek el az adatok.
Nincs jó megoldás...[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Más:
A telefon pár biztonsági frissítés után felajánlotta az Android 12-re való frissítést? Ez mennyire lehet problémás? (Nem működnek dolgok, nem bootol, vagy ilyenek...) Manapság ódzkodok a frissítésektől, mert gyakrabban kúrnak szét dolgokat mint fejlesztenek. (A FF-ból még mindig rakhatom vissza az 68-at, az összes újab egy rakás sz*r.)Nem tudom, hogy mennyire gyártó függő, de a Motorolákkal szokott probléma lenni Android 12 frissítés után. (Pl Nokiákkal kapcsolatban már olvastam problémákról)
-
mzso
veterán
Aha, ez a felület volt az. Én meg optimista voltam, hogy hátha megoldották a dolgot...
Igazából még azt sem vitte át amit át lehetett volna. A múltkori próbálkozásaim alapján tudom, hogy pl a foobar2000-rel lehetett adatokat menteni ADB-vel, de még ez is adat nélkül lett felrakva.
Felhőmentésből meg nem tudtam visszaállítani semmit. Úgy nézem ez meg nem enged telefonok közötti átjárást. Legalább is csak annyit mutat, hogy nem készült mentés Edge 20 Lite-hoz. A régi telefonnal készített mentés meg nem elérhető...
Ha már Root. Van esély rootolni, úgy manapság, hogy ne vesszen a garancia? Mondjuk valami alkalmazással mint a Kingroot (csak a malware-t mellőzve)? (A flesselgetés meg gondolom, mint mindig, kockázatos)
-
mzso
veterán
válasz Viktor0610 #45832 üzenetére
Szerintem ez android beépített funkció lehet, nem? Nem láttam Motorola logót, úgyhogy nem hinném hogy gyártói funkció. Biztos, hogy nem valaki extra alkalmazás, hiszen még el sem volt indítva a telefon.
Azért is akartam kábellel, mert expliciten azt írta, hogy így tudja a legtöbb adatot átvinni. (bár nem volt részletezve, hogy mit)
Viszont nem akart összejönni. A régi telefon is gyengélkedik, csak akkor akar adatkapcsolatot létesiteni a PC-vel is amikor akar. Az utóbbi napokban pont nem... Úgyhogy végül vezeték nélkül lett adat mozgatva. Viszont null alkalmazás adat jelent meg.
Esetleg nem tudja valaki, hogy ha a vezetékes módszerrel másolnám az adatokat akkor alkalmazás adatok is átkerülnének? Egyáltalán el tudom-e indítani újra ezt az adatimportáló funkciót?
Pár alkalmazásnál azért jó lenne, ha nem kéne nulláról beállítani. -
mzso
veterán
Helló!
Indítom az új telefont (Motorola Edge 20 lite). Azt írja kössem össze a két telfont kábellel.
Na mármost ez type-c a régi meg micro USB. Úgyhogy felmerül pár kérdés:- Létezik Type-c és micro csatlakozójú USB kábel, vagy adapter? (ami működik, szabályos, és nem okoz zárlatot vagy valami.)
- Később, miután használatba vettem a rendszert is ezt az importálást?
Ez Android beépített funkció, vagy Motorola saját? (Amely esetben nem túl esélyes, hogy működjön más telefonnal)- Jelenleg max úgy tudnám összekötni, hogy régi telefon -> otg kábel -> Type-A/Type-c adapter -> Type-C kábel - új telefon. Van esély hogy ez a förmedvény így működne?
- Működhetne egyáltalán megfelelő kábellel tudván hogy a régi telefon egy Android 8-as Meizu Note 8? Az új meg android 11, ha jól tudom?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz macikos #45797 üzenetére
Ha nagy igényeid vannak akkor nagy tárhelyes telefont kell venni. Az én 2019-ben vett telefonom is már 64 gigás volt, ami akkor 40 ezer körül volt. Bár nem bővíthető, így is megvoltam vele, úgy hogy zene is van rajta. Ha neked csak 32-es van akkor valamit nagyon elfukarkodtál.
-
mzso
veterán
válasz Viktor0610 #45795 üzenetére
Odanyomtam az értékesítőnek kivett akkuval és beolvasta az IMEI vonalkódot. Úgyhogy nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz dellfanboy #45793 üzenetére
Igen, nyomtattam is papírt.
-
mzso
veterán
Helló!
Gyors probléma: nyomtam egy factory resetet a Doogee x5 promon snowcatpda rommal
És azóta csak a recoverybe bootol. Mit csináljak? Le kéne adni.csereprogramban...
Nem igaz, hoyg amit csak lehet beszopok...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Ha csinálok egy Google féle biztonsági mentést a Flyme-ban (A flyme-nek van sajátja is). Azt később vissza tudom állítani szelektíven egy új telefonon?
Meg tudom ezt nézni valahol, hogy hogyan sikerült a biztonsági mentés? Hová tárolja egyáltalán a Google, és mennyi tárhely van? -
mzso
veterán
válasz kiraly.andra #45405 üzenetére
pl kijelzi ha böngészőből aktivált telepítés elkezdődött, meg sikeresen befejeződött.
-
mzso
veterán
A Play-t hogy is kell beállítani, hogy ne szpemmeljen frissítésekről meg egyebekekről?
Ha simán letiltom a jelzéseket akkor telepítésekről sem kapok, amit nem szeretnék. -
mzso
veterán
Amúgy arra jól emlékszem, hogy a google mentés a mindent vagy semmit jellegű, nem lehet válogatni, hogy mit állítson vissza?
Amúgy találtam a Flyme-nek is mentés visszaállítás funkcióját, ami marha jó is lenne, ha vissza tudna állítani mindent... De volt több app is amit nem tudott.
-
mzso
veterán
Azt be lehet állítani, hogy a google ne traktáljon időjárási infóval meg miegymással?
Mármint nem csak elnémítani a jelzéseket, hanem ne is fusson a háttérben meg keressen fölöslegesen -
mzso
veterán
Az lehetséges, hogy azért nem működik a telefon a Qualcomm driverrel mert volt cserélve a panel ami az USB-t Jack-et stb-it tartalmazza (és az utángyártott silány/selejtes/sz*r)?
-
mzso
veterán
Hogy érdemes reszetelni a telefont Androidon belülről, vagy recoveryben adatok törlése (vagy ilyesmi) opció?
-
mzso
veterán
Hát én ezzel a nyomorult Meizu Note 8-cal nem jutok semmire. Nem hogy egyről a kettőre de még a 0.01-re sem.
eredetileg ezt a javaslatot kaptam: "de van hozzá nem-hivatalos 3.3.1-es TWRP (ami a legfrissebb is egyben) van OrangeFox is, van leírás is. Ha már nyitott a bootloader minden van. A nyitás annyira nem tűnik veszélyesnek, ahogy olvasom QPST-vel előtte körbe kell abajgatni majd egy fastboot oem unlock. Ezután csak a TWRP, egy "lazyflasher" meg egy Magisk kell és megvagy."fastboot oem unlock nem engedélyezett, ha simán lefuttatom.
Viszont a drivert hiába telepítem akármelyik verzióban is akármilyen OS-en, az nem jelenik meg az eszközkezelőben.
QFIL programban meg soha nem jelenik meg port, úgyhogy nem lehet csinálni semmit, abszolút. -
mzso
veterán
válasz mizoli #45158 üzenetére
Nincs rootolva a telefon, nagyrészt azért is kéne a driver, hogy tudjam rootolni....
De azért lefuttattam a parancsokat hogy megnézzem mit ír ki:>adb devices
List of devices attached
822HEDUM222EM devicemeizunote8:/ $ su
su
/system/bin/sh: su: not found1|meizunote8:/ $ setprop sys.usb.config diag,adb
setprop sys.usb.config diag,adb
setprop: failed to set property 'sys.usb.config' to 'diag,adb'[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz mizoli #45148 üzenetére
Majd még próbálkozok...
De a félreértés elkerülése végett: ugye amikor ilyen képernyő jelenik meg akkor kéne a telefonnak "Qualcomm ..." eszközként megjelennie "Android" helyett az eszközkezelőbenMondjuk nekem elég homályos, hogy most EDL mód, vagy Fastboot mód, vagy mi.
Mondjuka addig mindegy is amíg nem megy a driver -
mzso
veterán
Helló!
Bah. Kipróbáltam 8 alatt is a Qualcomm drivert a telefonomhoz. És amikor bekapcsoló+hangaerő-le gombbal bebootolok ugyanúgy sárga felkiáltójeles "Android" eszközként jelenik meg mint windows 10 alatt. És ugyanúgy nem tudok csinálni semmit. Én már nem tudok mit kitalálni.
-
mzso
veterán
Gondolom azért nem megy mert nem működik a Qualcomm driver.
Fastboot módban is csak "Android" eszközként jelenik meg. A quide szerint meg "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008"-nak kéne lennie.Nem tudom mi a francot kéne csinálni a neten összvissz két Qualcomm drivert látok az egyik v1.0 a másik 1.1. Egyik sem jó. (2016 környékiak a fájl dátumok alapján)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Hát megpróbáltam a bootloder nyitást. De az sem megy. A 9-es lépésnek nincs értelme és nem is lehet tovább jutni.
Azt mondja nyomjak rá a select portra, de azt nem mondja, hogy ott csináljak is bármit. És ugyanazt az üres ablakot kapom mint a képen. És nem is lehet csinálni semmit, csak bezárni, okézni nem. A főablakon meg hiába kattingatom a download gombot, nem történik semmi. (Gondolom mivel csíkos marad a gomb azt jelenti, hogy továbbra is inaktív.)
-
mzso
veterán
Természetesen az első lépés már lehetetlen. Hiába rakok fel Qualcomm drivert, nem jelenik meg port, nem lehet csinálni semmit...
-
mzso
veterán
Jáj. Mindig egyre bonyolultabb lesz minél többet kérdezek.
A QPST mentés az mi, hogy, minek?
MAC/IMEI mentést nem lehet TWRP nélkül? (Mondjuk az IMEI az a telefonra rá is címkézve, az csak megmarad. )Melyik linkre gondolsz? Én úgy látom meglett minden, az egyikhez mirror-t kellett használni.
-
mzso
veterán
"van hozzá nem-hivatalos 3.3.1-es TWRP (ami a legfrissebb is egyben) van OrangeFox is, van leírás is. Ha már nyitott a bootloader minden van. A nyitás annyira nem tűnik veszélyesnek, ahogy olvasom QPST-vel előtte körbe kell abajgatni majd egy fastboot oem unlock. Ezután csak a TWRP, egy "lazyflasher" meg egy Magisk kell és megvagy."
Helló!
Ha a rootolás mellett fel akarom tenni azt az egy árva frissítést ami kijött a telefonra akkor az ezen lépések előtt érdemes vagy utána?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Ha egyszer elutasítottam egy telepítést ADB-n keresztül, akkor azt hogy tudom újra engedélyezni.
Most egyáltalán nem föl engedélyezés kérése a telefon, csak simán sikertelen a telepítés a PC oldalon.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Az miért lehet, hogy a Messenger Lite nem ad hangot ha írnak csak rezget? A hangouts ad hangot.
Amúgy más hangot a két alkalmazás amikor minden normális. Lehet a korábbi valami rendszer alap jelzés amit kikapcsolódhatott? Van ilyen? Más nem tudok elképzelni. A jelzés jogok nincsenek visszavonva. Az alkalmazáson belül be vannak kapcsolva az értesítések.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz tordaitibi #42947 üzenetére
A Meizu Note 8-nak nincs topikja. Itt ott kérdezgettem dolgokról, hátha épp valaki tud válaszolni.
-
mzso
veterán
Bootloadert hogy kell nyitni?
Elvileg nekem is az kell, hogy rootolni tudjak. -
mzso
veterán
Mivel a videók megjelennek, szerintem csak valaminek okán nem hajlandó megjeleníteni. Ráadásul ugye megjelenik az album > összes szekcióban.
"Nem tudom milyen default Android kepnezore gondolsz," a google galériájára, a régi telefonomon "com.android.gallery3d", gondolom az az Androiddal jött.
-
mzso
veterán
Helló!
Az a marhaság miért van, hogy hiába van ugyanabban a mappában és ugyanolyan fájlnév formátummal bemásolt fotók a régebbi telefonról nem jelennek meg a galériában az új telefonon.
Marha idegesítő, hogy csak az albumok szekcióban az "összes" képnél jelenik meg, ami nem sokat ér...De a videók azok megjelennek...
-
mzso
veterán
válasz Oldman2 #42763 üzenetére
Már nincs nálam. Szerk.: Közben rájöttem, hogy telefon nélkül is megy ez a parancs. Nekem csak ennyit ír ki: "Android Debug Bridge version 1.0.31". A második version ami nálad van az lenne a telefonon a verzió?
Amúgy érdekes, hogy nekem csak 1.0.31. Valahonnan máshonnan kellett volna ADB driver? Én innen szedtem: https://adb.clockworkmod.com/Meguntam, és megkockáztattam az uninstall-t a három különösen gyanus alkalmazásnál: WirelessUpdate, DG Xender, BeautySnap.
Bár még voltak gyanúsak. Mint valami documents to go, meg power saving mode nevű alkalmazások.A rendszer nem semmisült meg. Majd kíváncsi leszek elkezdenek-e megjelenni a malware-ek.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Ezt hogy lehetne megoldani?
c:\Program Files (x86)\ClockworkMod\Universal Adb Driver>adb shell pm disable-user --user 0 com.fota.wirelessupdate
adb server is out of date. killing...
* daemon started successfully *
Error: java.lang.SecurityException: Permission Denial: attempt to change component state from pid=5924, uid=2000, package uid=1000Egyik malware-t sem tudom letiltani...
Hiába próbálnám én a kevésbé problémás letiltást, amikor csak az uninstall működik...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Nos megpróbáltam. Úgy néz ki feltelepült. De hogy rohadtul nem tudom elindítani az biztos.
Eleve wifi-t kér és nem tudom átugrani, pedig szeretném, hogy letiltsam a malware-t mielőtt internethez jut.De ha csatlakozok is akkor is google accountot kér. Ha meg megadom adataimat akkor azt írja nem lehet belépni "recent password change" miatt, ami hülyeség.... A rohadt életbe már.
Nem lehet átlépni ezt a hülyeséget, és elindítani a nyavalyás rendszert?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
A korábban linkelt FW-ben, van pár link flasheléshez, ezeket nyugodt szívvel követhetem?
[link]
[link]Van valami IMEI írós guide is, de gondolom ez nem kell.
Amúgy az IMEI-vel lehet probléma a flashelés által? Le lehet menteni?Amúgy a driver telepítés az szükséges, vagy alapból van a windows-on? Végül is az ADB az ment. Bár nem tudom, az lehet hogy teljesen független.
-
mzso
veterán
Firmware.flash-elés lépéseit tudja valaki linkelni?
Olyan ritkán csinálom, hogy sosem emlékszem hogy kell. -
mzso
veterán
Amúgy megnéztem a recovery-t de csak egy döglött robot lett a vége. ("Nincs parancs")
-
mzso
veterán
Azt tudom. Csak annyira nem könnyen értelmezhető, hogy mi is történik. Szóval akkor frissítés esetén elvileg az "uninstall"-lal eltávolított dolgok visszatérhetnek? Amúgy jót tenne annak a kis tutorialnak, ha lenne egy konrét példa parancs egy csomag tiltására/visszaállítására, un/re install-ra
De ha disable-t használok akkor azt nem aktiválhatja újra egyszerűen egy másik (malware) alkalmazás?
Ezért is voltam kíváncsi, hogy le is lehet-e titlatni, meg utána uninstall-ni, hogy kevésbé valószínű legyen a visszaállítás.De, jut eszembe, az ADB App Control figyelmeztetett, hogy nem támogatott a visszaállítás 6-os android esetén ha uninstall-om.
Amit szerintem meg is próbáltam a programon belül, sikertelenül mielőtt újraindítottam a telefont, ami után már ugye csomagkezelő rendszer sem volt. Úgyhogy a letiltás tűnik a jobb megoldásnak. -
mzso
veterán
Jó, de nekem nincs aapt. Keresésre valami android dev roolkit-en belül láttam találatot, ami megint nincs.
Hát a wireless update az uninstallva volt és még ment a telefon. Meg gondolom ha nem akar bootolni akkor felrakom a manipulálatlant.
A Snap-ben már nem vagyok biztos, szerintem az csak le volt tiltva simán andeoid configban.
" egyéb Android rendszer szintű appokban is voltak malware-nek feltűntetett dolgok (többit is feltöltheted)."
Milyen egyébre gondolsz? Ebben a ROM-ban nincsenek benne azok amiket korábban néztünk.
Mit tölthetek fel? Ezt a részt nem értem.
-
mzso
veterán
Úgy tűnik kettő már korábban ismert akadt fenna Jotti-n. (A virustotal néhány után nem működött, gondolom valami limit, csak cseszik kiírni.)
SystemFota_DAOGE_5x.apk ("WirelessUpdate")
BeautySnap.apk - ez nem tudom milyen néven jelenik meg. De már több helyen emlegették.Érdekes, hogy az előbbi csak egy találatos, pedig azt állították, hogy azt kell blokkolni a tűzfalon, hogy ne jelenjenek adware-ek.
Hogy tudom ezeket eltávolítani a system.img-ből? Mi ismeri a fájl formátumát?
Legalább ettől a kettőtől megszabadulnék, hátha nem jelenik meg a többi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával