- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
wanted5 #48967 üzenetére
Szia! Igen, köszönöm, azóta rákerestem a neten és valóban a Maps-os megoldás (nem gyerekekkel, de pl. családtagok egymás között) úgy tűnik, tökéletes megoldás. Remélem nem meríti jobban a készüléket, mint egyébként is, ha amúgy a precíz helyzethatározás amúgy ja be van kapcsolva.
-
tomy86
addikt
válasz
wanted5 #47191 üzenetére
A53 esetén tudom (nekem az van), de annál szerepel is a leírásokban.
S20FE esetén voltam biztos benne ezért csak erre reagáltam:
"Amint a Samsung logó megjelenik a képernyőn, engedje el a bekapcsológombot, de a hangerő növelő gombot tartsa továbbra is lenyomva." -
-
kesztió
aktív tag
válasz
wanted5 #46997 üzenetére
Ezt akkor nagyon nem érted.
Tegyük fel, hogy valami ipari park mélyén levő céghez akarsz eljutni (hasból, pl. HI-LEX Hungary Kft., Rétság), aminél az utca/házszám nem sokat segít, mert már maga az ipari park is jó nagy. Csak a Google Maps-ben van meg a pontos koordináta, de a Google maps-et valamilyen okból nem szívesen használod, mert pl. fekvő állásban nagyon kényelmetlen. Hogyan „keresed ki és állítod be a célállomást”, ha egyszer abban a programban, amit használni szeretsz és megszoktad stb. (nálam a TomTom Go) nem szerepel a célállomás? Tehát sem 5 perc alatt, sem egy nap alatt nem tudod megtalálni, mert a Hi-Lex Hungary-re egyszerűen nincs találat.
Amit én szeretnék, az nem más, mint az, hogy a Google Maps adatbázisában keressek, de a találat már a TomTom-ban (vagy Here WeGo-ban, whatever) jelenjen meg. Ezt kíváncsi vagyok, hogy a tervezett alkalmazásom nélkül hogyan sikerül akár 10 kattintással is megoldani… -
razor03
aktív tag
válasz
wanted5 #46701 üzenetére
Nem fért hozzá a telefonokhoz, hogy bármit rá tegyen viszont méterre pontosan látja hogy hol vagyunk ha nálunk van a telefon, ezt nagyon sokszor meg tudtuk figyelni, hogy ez alapján lövi be hol vagyunk. Amiket beszélünk négy szem közt szintén tudomása van róla. Ez is egybevág azzal, hogy Androidspy-al rá lehet hallgatni a telefon mikrofonján keresztül. Még azt is tudta mit mondott nekem az orvos, pedig senki nem volt ott a doktornál, a telefont vittem magammal. Szóval nem hülyeség.
-
trialboj
őstag
válasz
wanted5 #46308 üzenetére
Nem, Samu egy balfasz ebből a szempontból l, sem ez sem a Samsung flow nem jön előre telepítve. Nyilván előbbi fontosabb lenne, enlékül nem is értem mi értelme van a tagjüknek. A tile van még ami nagyobb, de az elofizetéses azt hiszem, viszont ott is kell az app, és szerintem amcsit leszámítva a legtöbb ember nem is hallott erről a brandről, tehát nem lesz fent a telefonokon.
Nekem is samsungom van, akartam venni airtaget mert hallottam hogy az alma készített nekünk egy appot, de sajnos csak arra jó hogy megnézd, nem követ-e téged valaki egy airtagel. Nem tudsz hozzákötni sajátot. -
rjg
őstag
válasz
wanted5 #46308 üzenetére
De. Úgy emlékszem S20-tól van benne az UWB a csúcs szériában. Persze így is attól függ, hogy ezekkel a telefonokkal milyen gyakran mennek el a SmartTag+ közelében. Múlt hétvégén Nagybörzsönyben hagytam az autót, ahol esetleg egy falu nap volt, amíg kirándulni mentünk. Óránként egyszer ránéztem kíváncsiságból, mindig volt néhány perces adat.
-
Somatom
veterán
válasz
wanted5 #46308 üzenetére
Samsung:
Screenshot2
Azt ne kérdezd, hogy ezek hogyan működnek! Csak kifotóztam a menüből. -
trialboj
őstag
válasz
wanted5 #46280 üzenetére
Csak az airtag működik, a többit a lofsz sem használja tehát nincs sok esélyed megtalálni. Ezek nem gps nyomkövetők, akkor tud rajtad segíteni ha sok iphone van a közelében, de míg az 🍏 nál nem kell semmit külön feltelepítened, addig a többinél kell egy külön app neked is, de főleg azoknak akiktől elvarod hogy jelezzen a tag ha közel kerül.
Szóval csak airtag használható szerintem, amihez kell egy almás telo. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
wanted5 #46280 üzenetére
Ilyesmi már nagyon régóta létezik, most csak a szokásos módon az Apple habosítja itt a dolgot. Hogy itthon mit kapni, azt nem tudom, de egyébként a legismertebb talán a Tile, aztán ott van még a Chipolo, Jiobit, Cube, Orbit. A Samsung Galaxy SmartTag csak a Galaxy telefonokkal működik.
-
wanted5
őstag
válasz
wanted5 #31688 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből, bocs a dupláért.
Kicsit részletesebben:
Sikerült felraknom egy cyaogen modot recowery mode alól, .zip-ből
Szóval működik a telefon, abban kellene segítség, hogy hogyan csináljam vissza eredeti állapotára. Gyári rom-om 2 féle változatban van, az egyik amit flashtoolból le tudok tölteni, de mappákba van rendezve rengeteg fájllal, valamiért nem engedi átkonvertálni.
A másik .ftf fájl, de "null" hibát dob rá a flashtool. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest