- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Beni2360 #20791 üzenetére
AirDroid a napokban többször is frissült. Ma délelőtt is felrakott egy frissítést.
Ránéztem play-en és ezt találtam az újdonságok ecsetelésénél:
"Új funkciók:
1. Külső SD-kártyára mentett fájlok kezelése Android 5.0+ operációs rendszeren."Szóval elméletileg pótolták a hiányosságát...gyakorlatban nem néztem meg így van-e
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Beni2360 #18925 üzenetére
Én meg az ellenkezőjét! Tűzzel-vassal irtanám, az összes olyan szoftvert a Play! kínálatából, ami ennyire kártékony és felesleges!
Alapszabályok Androidra:
NEM.HASZNÁLUNK.TASKMAGERT
NEM.HASZNÁLUNK.VÍRUSÍRTÓT
NEM.HASZNÁLUNK.TAKARÍTÓAPPOKATAz Android != Windows! Nem Tamagochi! NEM kell karbantartani, ameddig nincs komoly baja. komoly baja akkor lesz, ha babusgatod. Nem igényel beavatkozást a működése során!
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #18369 üzenetére
A "T" -s prociról csak az újabb kütyüknél találsz infót, de csak annyit, hogy 3188T. Ez egy hosszú story, a Rockchip sunyi és aljas merénylete a miniPC -k ellen. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kb. mindenki lemondjon az RK vonalról. Totális öngól. Ehhez jött az, hogy az Amlogic, a harmat gyenge 8726X széria után, gurított egy jót az S8XX SOC -okkal. Linux vonalon az RK még tartja magát, de Android -dal sztem ma már felejtős az RK miniPC -s vonal. Van 3066 -osom, 3188 -asom, és van AML S802 -esem is. Tapasztalom a különbséget. De ez sem fog sokáig tartani, mert már most is elég nagy a nyomás az Inteles X86 -os cuccok felől. A miniPC -k eleve nem érintőképernyősek, tehát a Tabokkal ellentétben, hagyományos Win felület itt kifejezetten előnyös. Csak az a kérdés, hogy mikor oldják meg a teljes 64bit kompatibilitást és ezzel a 2GB feletti RAM -ot.
-
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #18351 üzenetére
Csak az övének semmi köze sincs a tiedhez. A tiednek EZ a topikja. Egyébként attól, hogy Te külön táp nélkül használod a külső HDD -t, az egyáltalán nem jó. Kérdezd mega topikjában, hogy mi erről a vélemény! De kis keresgéléssel képeket is találsz elolvadt panelekről.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #18038 üzenetére
Pl.:
28.
Próbáltál már vele előtelepített rendszeralkalmazást eltávolítani?
11.
Csak azt írja, hogy alkalmazás, ami bármilyen lehet. De az nagyon meglepne, ha olyan alkalmazást is át tudna helyezni, amire egyébként alapból, vagyis a Toolbox nélkül, nincs lehetőség az Androidban.
12.
4.4 -en sok gyártó alkalmazza azt a korlátozást, hogy felhasználói alkalmazás nem írhat korlátlanul az SD kártyára. Meglepne, ha ezt root nélkül át tudná hidalni. Enélkül meg nem fájlkezelő, max. fájlolvasó lehet. -
air
nagyúr
válasz
Beni2360 #18038 üzenetére
Ne nagyon forszírozd tovább, szerintem.
Az ilyen alkalmazások javarészt az Androidhoz kevésbé értő felhasználóknak készülnek, és ők elégedettek is vele. A szakértők messziről kerülik és ellenjavallják őket.
Ha neked tetszik és elégedett vagy vele, használd, de ne próbálj rábeszélni olyanokat, akik tudják, hogy mi fán terem a Droid. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #18035 üzenetére
Az Android Linux alapú, ami szigorúan kezeli a jogosultságokat. Egy felhasználó nem tud olyan alkalmazást telepíteni, ami magasabb jogosultságokkal rendelkezne, mint maga a felhasználó. A felsorolásban olyan műveletek is vannak, amik hatékonyan csak root jogosultsággal végezhetők el.
-
C. s.
addikt
válasz
Beni2360 #18028 üzenetére
Köszönöm az ötletet! Nagyon örülnék, ha át tudnám rakni kártyára a programok nagyobb részét, de már nem fűzök hozzá komoly reményeket. Régebben azt olvastam, hogy az Asus nem engedi és én is így tapasztaltam eddig. Majd megpróbálom az általad ajánlott progival. Ez pontosan melyik is? Én arra tippelek, amit az AIO Toolbox Inc. fejleszt. Jól gondolom? Akkor viszont emellé nem kell a Clean Master, ugye? (Most az van, meg a MoveApps, a Send to SD card. Próbálkoztam és ottfelejtődött.)
Mi az az Érzékelődoboz kiegészítő? (És az érzékelődoboz?
) Valamint az Apk-tisztítóról sincs sejtelmem sem.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #18003 üzenetére
Óriási hiba keverni a lehetet, a szabaddal! Az IGO esetében még a lehetőség sem adott OS alól, felhasználói jogosultsággal. Root -tal persze megteheted, DE! A dolog onnan indul, hogy egy szoftver nem lesz a tied attól, hogy letöltöd és telepíted. A tulajdonosa megengedi, hogy használd, de ezt feltételekhez kötheti. Ezek a feltételek szoftverenként eltérőek lehetnek, de a jogszerű használathoz mindenképpen be kell tartanod ezeket. Az tény, hogy Androidon, ingyenes szoftverek esetében a jogtulajdonos nem szokta feltételként megszabni a telepítés módját. De megteheti és az NNG megtette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest