Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok és meg is értelek, ennek ellenére a felhasználók nagy részének a szokásai nem fognak megváltozni.
Nálam nem fenyeget a frp mert egy nyitott Xiaomin egy GAPPS nélküli R.R. romot használok.Van Google accountom, csak az e-mailt használom. Ez ingyenes, ezért a szolgáltatásért köszönetem a Guglinak és itt be is fejeztem a vele való kontaktot.Nincs szükségem sem a Maps előzményeimre 5 évre visszamenőleg, nem kellenek az eddigi Youtube kereséseim, nem hozzá vagyok szinkronizálva kontaktok és egyebek terén, az alkalmazásaim adatait ami fontos én mentem le oda ahova én akarom.
A FRP ügyében írtakat fenntartom, igen warez de vicces warez mert ha valakinek egy csepp akarása van a témában akkor feltöri. Nem pont itt és nem ezen a fórumon hallottak alapján, ezért ennek az eszmecserének kb. annyi az értelme mint ahogy a Windows topikba is tilos a Microsoft Toolkit téma de csak az nem töri meg a Wint aki nem akarja.
Mégegy, a felhasználó a hülyeségéért ha fizet, szerviz, akkor meg megoldják neki? Persze igen, igazolja hogy az övé. (én pl. nem szoktam megtartani a papírokat semmilyen műszaki készülékemről ha lejárt a garija) De akkor is, ha tévedett, pénzért sima ügy?
és az egész itt el is bukik mert a szerviz x ezerért kiüti a védelmet, szomszéd gyerek meg 10 perc guglizás után egy tábla csokiért. Átmegy, mire célzok?Hogy itt ez nem megengedett téma abban egyetértünk, a többiben nem.
Mindegy, zárjuk le mert nem kerül szerintem közelebb egymáshoz a véleményünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Villanyszerelés
- Battlefield 7
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest