Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a CM12-es romot Galaxy S3-ra, minap szembesültem vele, hogy rejtett számon tudok csak hívni. Nincs hívásbeállítás fül, valamint a beállításokban a telefonról nevezetű menüpontban a sim kártyára bökve ismeretlenként jeleníti meg a számom. Elég sok fórumot végig néztem, de sehol sem kaptam érdemleges választ.
Nem tudom, Lolipop-nál valaki szembesült ilyennel még? Később, ha meglenne a számom akkor nem lehet elrejteni adott esetben?Másik "jelenség" ettől távol áll. Kikapcsolt állapotban, ha töltőn van a telefon, megváltozott a gyári töltöttség jelző ábra. Nem is lenne ez baj, de home s többi gomb nyomásra se mutatja az aktuális értéket. Este vagy 15 -ször megnyomtam és utána 10-15 másodpercre mutatta csak...
Ha valaki találkozott ilyesmivel vagy valamilyen ötlete lenne, nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest