Hirdetés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a CM12-es romot Galaxy S3-ra, minap szembesültem vele, hogy rejtett számon tudok csak hívni. Nincs hívásbeállítás fül, valamint a beállításokban a telefonról nevezetű menüpontban a sim kártyára bökve ismeretlenként jeleníti meg a számom. Elég sok fórumot végig néztem, de sehol sem kaptam érdemleges választ.
Nem tudom, Lolipop-nál valaki szembesült ilyennel még? Később, ha meglenne a számom akkor nem lehet elrejteni adott esetben?Másik "jelenség" ettől távol áll. Kikapcsolt állapotban, ha töltőn van a telefon, megváltozott a gyári töltöttség jelző ábra. Nem is lenne ez baj, de home s többi gomb nyomásra se mutatja az aktuális értéket. Este vagy 15 -ször megnyomtam és utána 10-15 másodpercre mutatta csak...
Ha valaki találkozott ilyesmivel vagy valamilyen ötlete lenne, nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8/128GB Kártyafüggetlen üveg sérült
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest